Instagram IGTV Videoları Mobil Cihazlara Nasıl İndirilir? - Haberler - indir.com

Instagram IGTV Videoları Mobil Cihazlara Nasıl İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-06 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram her geçen gün farklı yönlere doğru gelişim gösteriyor. Güncellemeler ile birbirinden farklı yenilikler ile Instagram sayfamızı istediğimiz şekilde yenileyebiliyoruz. Son zamanlarda adeta hayatımızın bir parçası haline gelen Instagram geçtiğimiz yıllarda IGTV özelliği ile de kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Şöyle ki Instagram hesabınız üzerinden kendi kanalınızı oluşturmanıza ve ürettiğiniz 1 dakikadan daha uzun videoları yayınlamanıza imkan tanıyan IGTV özelliği, halen kullanılmaya devam ediyor. Bilindiği üzere Instgram uzun videoların yüklenmesine uzun bir süre izin vermedi. Anlık ve kısa içerikler ile yayın hayatına devam etti. Bunun yanı sıra aynı zamanda oldukça kullanışlı özelliklere sahip olan Instagram sayfanız üzerinden IGTV yayınları yapabilirsiniz. 

IGTV üzerinden yayınladığınız videoları indirmek isteyebilirsiniz. Yazımızı kendinize referans alarak IGTV videolarını akıllı cihazınıza ya da bilgisayarınıza indirerek arşivleyebilirsiniz. Yani şöyle ki IGTV videolarından en sevdiklerinizi indirecek ve kendi mobil cihazınızda arşivleyeceksiniz. IGTV videoları bildiğiniz üzere sadece yatay şekilde görüntüleniyordu. Geçtiğimiz günlerde gelen bir güncelleme ile IGTV videoları artık dikey pozisyonda da seyrediliyor. Bu sayede kullanıcılar IGTV içeriklerini büyük boyutlu şekilde de görüntüleyebiliyorlar. Her geçen gün farklı yöne doğru gelişen Instagram içerikleri kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. 

Instagram Beğeni Sayısının Ardından Şimdi de Takipçi Sayısını Gizlemeyi Test EdiyorInstagram Beğeni Sayısının Ardından Şimdi de Takipçi Sayısını Gizlemeyi Test Ediyor

IGTV videolarını seyretmekten keyif alıyorsanız ve en sevdiğiniz IGTV videolarını arşivinizde saklamak istiyorsanız, bu videoları kaliteli bir şekilde indirebilirsiniz. IGTV videolarını mobil cihazınıza indirmek için bir araç kullanmanız gerekecek. Çünkü maalesef Instagram bu şekilde bir indirme özelliği sunmuyor. IGTV Downloader uygulaması bu iş için kullanabileceğiniz en iyi araç uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu aracı kullanarak Instagram'ın IGTV videolarını kolaylıkla indirerek, kalite düzeyi yüksek bir şekilde de seyredebilirsiniz. IGTV içerikleriklerini indirmek isterseniz ilk olarak IGTV'den indirmek istediğiniz videoyu açın ve video bağlantısını kopyalayarak işlemlerinize başlayın.Daha sonra IGTV Downloader sitesine giriş yaparak kopyalamış olduğunuz bağlantıyı ana sayfadaki alana yapıştırıp Search butonuna tıklıyoruz. Bu işlemi yaptıktan kısa bir süre sonra alt kısımda Download Now butonu ile karşı karşıya geleceksiniz. 

Bu videoyu indirerek söz konusu IGTV videosunu indirmeye başlayacaksınız. İndirmiş olduğunuz IGTV videosunu herhangi bir cihazda oynatabildiğiniz gibi aynı zamanda MP4 formatında da oynayabilirsiniz. Instagram'ın en önemli özelliklerinden biri olan IGTV videolarını artık mobil cihazınıza ya da bilgisayarınıza indirerek rahatlıkla ve yüksek kaliteli bir şekilde de seyretme imkanı elde edebilirsiniz. IGTV videoları Instagram'ın uzun süreli içerikleri olarak karşımıza çıkıyor. Instagram videolarını uzatan bu formatta ki ürünleri zaman zaman indirmek isteyebilirsiniz. Fakat Instagram size bu şekilde bir özellik sunmuyor. Instagram'ın UGTV videolarını indirmek için bir aracı kullanmanız gerekiyor. Mobil cihazlarımızı süsleyen sosyal medyaların sunduğu özelliklerinden faydalanmak için detayları öğrenmek gerekiyor. Sizde Instagram'ın IGTV içeriklerini indirerek arşivlemek isterseniz tek yapmanız gereken IGTV Downloader'ı kullanarak içerikleri akıllı cihazınıza ya da bilgisayarınıza indirerek tekrar tekrar seyredebilirsiniz. Burada seçim elbette ki size kalmış bir durumdur. 


İlgili uygulamalar
Instagram IGTV'de Snapchat ve TikTok Deneyimini Birleştirmeyi HedefliyorInstagram IGTV'de Snapchat ve TikTok Deneyimini Birleştirmeyi Hedefliyor
Instagram IGTV'ye Yatay Video Desteği GeldiInstagram IGTV'ye Yatay Video Desteği Geldi

PAYLAŞ