Instagram için yeni özellikler geliyor - Haberler - indir.com

Instagram için yeni özellikler geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-19 09:23:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, günden güne artan kullanıcı sayısı ile rakiplerine kafa tutmaya devam ediyor. Son zamanlarda insanların en çok tercih ettiği sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkan isimlerden birisi Instagram oluyor. Kendisine kattığı yeni özellikleriyle kullanıcılarını bağlı tutan Instagram, yine bir yenilenme içerisine gidecek gibi görünüyor. Platform için verilen son bilgiye göre, Instagram'a birçok yeni özelliğin getirilmesi için hazırlık yapılıyor. Gelecek güncellemeyle birlikte eklenecek olan yeni özelliklerden sonra, kullanıcılarını da şaşırtacağı söyleniyor. Bunun yanı sıra, kullanıcılara yeni özelliklerle birlikte daha iyi bir sosyal medya deneyimi sunulması amaçlanıyor.

Instagram'a gelecek yeni güncellemenin detayları sızdırıldı

Instagram, yeni özellikleriyle sosyal medya platformları arasında sürekli gündemde yer almaya devam ediyor. Son olarak, Instagram'a gelecek yeni özelliklere dair Twitter üzerinden bir sızıntı haber ortaya çıktı ve planlamalar böylece öğrenilmiş oldu. Bu yolla edinilen bilgilere göre, Instagram bazı özellikler test ediyor ve bu test edilen özelliklerle alakalı herhangi bir açıklama yapılmış değil. İlerleyen günlerde duyurulması beklenen bu özelliklerden birisi, Facebook ile giriş kısmında yer alacak. Bu bölümde, Facebook ile entegre çalışacak olan Instagram, Facebook bildirimlerinizi görecek.

Instagram'ın üzerinde çalıştığı bir diğer özellik de geçtiğimiz günlerde de haberi çıkan, kullanıcıların uygulamayı ne kadar süredir kullandıklarını gösteren sistem. Bu sistem uygulamaya eklendikten sonra, gün içerisinde Instagram'a ayırdığınız süreyi takip edebileceksiniz. Dikkat çekeceği düşünülen bir diğer yenilik de kullanıcı analizi özelliği. Henüz bu özellik konusunda ayrıntılı bilgi elde edilmese de kullanıcıların birçok konuya dair analiz sonuçlarını takip edeceği düşünülüyor. Uygulama üzerinde ne kadar vakit harcandığı da yine buradan görülecek.

Sızdırılan özelliklerden bir tanesi, Instagram'ın giriş sayfasını kapsıyor. Giriş kısmında, Şifremi Unuttum seçeneğinin yerinin değiştiği görülüyor. Tüm bunlarla birlikte platforma bir de yeni çıkartmaların ve efektlerin eklenmesi bekleniyor. Son olarak ana sayfada da bir takım değişiklikler olacak ve hikayeler kısmı hem sabit hem de daha küçük görünecek.





PAYLAŞ