Instagram için yeni emoji slider çalışması yayınlandı - Haberler - indir.com

Instagram için yeni emoji slider çalışması yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-14 16:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram , yeni güncellemeleri ve dinamik yapısı ile sürekli yeni gelişmelerle karşımıza çıkıyor. Kullanıcı sayısı her geçen gün artış gösteren bu uygulama gösterilen ilgiyle birlikte kullanıcılarının beklentisini karşılamayı hedefliyor. Bu bağlamda uygulama geçtiğimiz günlerde bilet alma ve rezervasyon özellikleriyle gündeme gelen Instagram, hikayelerde emoji odaklı ve anket çıkartması işlevinde bir çıkartmayı yayına aldı. Emoji slinder adı verilen çıkartma sayesinde hikayelerde kayan bir emoji skalası ile soru sormanıza ve soruları  cevaplamanıza imkan tanıyor.

 

Artık nasıl sorusu yöneltilebilecek

Hikayelerinizde yer alacak anketi eğlenceli bir hale getirecek uygulama sayesinde , anketleriniz artık sadece iki farklı seçeneğe sahip olmayacak. Bundan böyle anketlerinizde Emoji slider sayesinde takipçilerinize ?nasıl?? sorusunu yönelteceksiniz. Kullanacağınız  emojileri sorunun içeriğine göre belirleyebildiğiniz uygulama ile  artık hikayelerde arkadaşlarınıza yeni çıkan bir şarkıyı nasıl bulduklarını ya da bir dizinin son bölümü hakkındaki düşüncelerini eğlenceli bir şekilde öğrenebileceksiniz. Emojiyi hikayelere yerleştirirken sliderın aşağısında ya da yukarısında konumlandırabilmeniz mümkün olacak. Bununla birlikte Emoji slider üzerinden verilen cevaplar hikaye istatistiklerinizde de görülebilir olacak.

Emoji Slider uygulamasını hemen Instagram 'ınızda denemek istersiniz, Hikayenizi oluşturduktan sonra çıkartma kütüphanesine gitmeniz yeterli olacaktır. Çıkartmayı hikayeye yerleştirdikten sonra sorunuzu yazabilir ve son olarak emojinizi seçebilirsiniz. Instagram?ın, kütüphanenizdeki tüm emojileri bu çıkartmada kullanabilirsiniz . Özellik şu anda uygulamanın Android ve iOS cihazlarında kullanabilmeniz mümkün. Önümüzdeki günlerde Instagram hangi başka özelliği ile karşımıza çıkacak hep birlikte göreceğiz.

 

 





PAYLAŞ