Instagram için yeni bir özellik yolda - Haberler - indir.com

Instagram için yeni bir özellik yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 10:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Son yılların en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, sık sık güncelleme yaparak kullanıcılarına farklı özellikler sunuyor. Instagram yeni bir özellik ile tekrar gündemde. Söz konusu bu özellik güvenlik ile alakalı. Geliştirici Jane Manchun Wong, Instagram için yeni bir özellik üretmeye devam ediyor. Şöyle ki şirket hassas bir özellik üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu özelliğin sunulması ile beraber uygulama hassas fotoğrafları ve videoları daha az karşınıza çıkaracak şeklinde açıklama yapıldı. 

Söz konusu bu hassas içerik kavramının kapsama alanı henüz tam olarak belirlenmiş değildir. Fakat şirket belirli konularda, yüksek ihtimalle de çıplaklığın yoğun olduğu veya fiziksel saldırı gibi içerikleri normalinden çok daha yüksek oranda filtreleyecek gibi gözüküyor. Bu durumu gerçekleştirmek içinde yapay zekanın sunduğu hizmetlerden faydalanılacak. Platform bu özellik ile beraber bazı kişileri memnun edecek gibi gözüküyor. 

Facebook ve Instagram Avrupa'daki görüntü kalitesini kısıtlandırdıFacebook ve Instagram Avrupa'daki görüntü kalitesini kısıtlandırdı

Instagram için farklı özellikler de yolda

Instagram'ın en son getirilen özelliklerinden birisi keşif konusunda kullanıcılara sunuldu. Platformun bu özelliği ya da daha doğru bu sayfası kişilerin karşısına takip etmeye değer büyük hesapları çıkarıyor. Bununla beraber aynı zamanda platform uzun süredir kendisini silen mesaj alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyor.

Instagram'da renkli mesaj dönemi başlıyor!

Platformun geliştiricisi Jane Manchun Wong tarafından bulunan bu özellik, tam olarak attığınız mesajların direkt mesaj penceresinden çıktığınız an kendisini silinmesi şekilde görev yapıyor. Bu da kişisel güvenlik ya da gizlilik için oldukça güzel görünüyor ve hatta çok da merak ediliyor. Özelliklerin yakın zamanda sunulması bekleniyor. 


İlgili uygulamalar
Instagram koronavirüse karşı sahte haber önlemlerini arttırıyorInstagram koronavirüse karşı sahte haber önlemlerini arttırıyor
Instagram yeni özelliği Instagram yeni özelliği "Co Watching" yolda
Instagram yeni bir keşif sayfası üzerinde çalışıyor!Instagram yeni bir keşif sayfası üzerinde çalışıyor!

PAYLAŞ