Instagram, Hyperlapse Uygulamasını Tanıttı! (Video) - Haberler - indir.com

Instagram, Hyperlapse Uygulamasını Tanıttı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Instagram, mobil cihazınız üzerinden hızlandırılmış video çekimleri yapabilmenizi sağlayan Hyperlapse uygulamasını tanıttı. Uygulama sayesinde videoları 1x ve 12x hızları arasında ayarlayarak, time lapse türünde videolar oluşturabilirsiniz.

Hareket ederken bile yüksek kalitede videolar çekebileceğiniz Hyperlapse uygulaması aynı zamanda videoları hızlandırarak paylaşmanıza da imkan tanıyor.

Hyperlapse

Titreşimden kaynaklı kötü görüntüleri engelleyen stabilizasyon teknolojisine sahip olan uygulama ile time lapse videolar üretmek için tek yapmanız gereken uygulamanın altında yer alan yuvarlak tuşa basmak ve videonuzu yüksek kalitede kayıt etmek.

Çekim işleminin bitiminde uygulama size 1x ve 12x arasında hızlandırma seçenekleri sunacak. Bu seçeneklerden dilediğinizi belirleyerek hızlandırılmış video oluşturabilir ve bu videoyu Instagram'da paylaşabilirsiniz.

Şimdilik sadece iOS platformunda yayınlanan Hyperlapse, önümüzdeki günlerde Android kullanıcılarına da sunulacağını düşündüğümüz ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Hyperlapse uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, uygulamayla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ