Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor! - Haberler - indir.com

Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 15:35:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram'ın Stories kısmı, günlük kullanım istatistiklerinde birçok firmayı geride bırakmıştı. Instagram şimdi de başka bir rakibi karşısında başarıya imza attı.

Instagram hızla yükseliyor!

Piper Jaffray'in her altı ayda bir düzenlenen raporu olan "Taking Stock With Teens" raporu, 16 yaşındaki 8.600 ABD'li genç arasında yapılan bir araştırmanın detaylarını bizlerle paylaştı. Bu rapora göre ankette gençlerin büyük bir çoğunluğu, yüzde 85'i kadar, ayda en az bir kez Instagram'ı kullandıklarını, yüzde 84'ü ise aynı sıklıkta  Snapchat'i de kullandıklarını söyledi. Böylece Instagram, en yakın rakibini geçmiş oldu.

Instagram'da tıklama dönemi başlıyor   Instagram'da tıklama dönemi başlıyor   

Fakat Snapchat, her şeye rağmen gençler arasındaki popülerliğini koruma altında tutuyor. Piper Jaffray'in raporuna göre gençlerin yüzde 46'sı Snapchat'i, yüzde 32'si Instagram'ı kullanıyor. Bu iki platform Amerikan gençler arasında en çok tercih edilen uygulamalar arasında zirvede yer alıyor. Bu uygulamaların hemen arkasından Twitter ve Facebook geliyor. Snapchat, son dönemde yaptığı tasarım değişikliğinden dolayı yüksek eleştirilere maruz kalmıştı. Fakat Instagram birkaç sene içerisinde Stories, yok olan direkt mesaj gibi işlevleri Snapchat'ten ilham aldı. Bu hamleler, Instagram uygulamasının kitlesinin daha da büyümesine yardımcı olmuş gibi duruyor. Instagram'ın son dönemde yaptığı değişiklikler ve getirdiği güncellemeler göz önüne geldiğinde şirket gerçekten geleceği konusunda oldukça sıkı çalışıyor. Özellikle son yıllarda elde ettiği başarılar sayesinde ileride de büyük başarılara imza atacağını tahmin ediyoruz.


Instagram TV artık Facebook'da!Instagram TV artık Facebook'da!
Türkiye zamanını Facebook ve Instagram ile geçiriyor!Türkiye zamanını Facebook ve Instagram ile geçiriyor!
Instagram'da 6 kişi aynı anda görüntülü konuşabilecekInstagram'da 6 kişi aynı anda görüntülü konuşabilecek

PAYLAŞ