Instagram hikayelerini gizlice nasıl izlenir? - Haberler - indir.com

Instagram hikayelerini gizlice nasıl izlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-19 11:34:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram hikayelerine bakıldığında, izlenme bilgileri öğrenildiği için çoğu kişi için bu işlemleri gizli yapmak tercih edilir. Peki, Instagram hikayelerini gizlice nasıl izlenir?

24 saat geçerli olan Instagram hikayeleri, 244 saatin sonunda hikayeler bölümünden silinmektedir. Hikayeler bölümünde listelenmese dahi, hikaye profili tarafından hikayenin kimler tarafından görüntülendiği kolaylıkla görülebilmekte. Bu aşamada, görüntüleyenler listesinde görünmek istemeyen fakat hikayeleri izlemek isteyenler için alternatifler mevcut. Birkaç yöntemi deneyerek, hikayeleri gizli bir şekilde izleyebilirsiniz.

Artık herhangi bir araç kullanmadan Instagram gönderi zamanlama yapabileceğizArtık herhangi bir araç kullanmadan Instagram gönderi zamanlama yapabileceğiz

Instagram hikayelerini gizlice nasıl izlenir, yöntemi nedir?

Bu konuda klasik, bilinen yöntem farklı bir hesaptan takip etmek. Fakat bu çoğu zaman kapalı hesapları takip etmede çözüm olmadığından dolayı etkisiz kalabiliyor. Bunun yerine ise Stories Watch tercih edilebilir.

Özel bir yazılıma sahip olan Stories Watch, bir hesapta paylaşılan hikayelerin görüntülenmesini sağlıyor. Üstelik kısıtlama olmaksızın 24 saat içerisindeki tüm hikayeleri görüntülemenize izin veren bu sistem, böylece anonim kalmanızı sağlıyor.

Stories Watch indirme desteği sunuyor

Stories Watch sağladığı imkanlar sadece hikaye izleme ile sınırlı değil. İzlemenin yanı sıra istenen hikayelerin video ya da görüntü olarak indirilmesi de mümkün. Stories Watch sistemini kullanacak kişilerin dikkat etmesi gereken tek detay, kapalı hesap ve sadece yakın arkadaşlar ile paylaşılan hikayelere erişimin olmadığı. Bu kriter dışında herhangi bir sınırlama olmaksızın hikayeler izlenebiliyor.

Instagram'da beğenilen tüm fotoğraflar kolayca nasıl görülür?


İlgili uygulamalar
Emojilerin ve açıklamaların şirketlerin Instagram gönderilerine etkisi paylaşıldıEmojilerin ve açıklamaların şirketlerin Instagram gönderilerine etkisi paylaşıldı

Instagram Checkout


PAYLAŞ