Instagram hikayelerine uzun süredir beklenen özelliği kattı! - Haberler - indir.com

Instagram hikayelerine uzun süredir beklenen özelliği kattı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-17 15:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformları arasında zirvede yer alan uygulamalardan biri olan Instagram, sonunda beklenen özelliği hikayeler kısmına getirdi. Kullanıcı fazlalığıyla gündeme gelen Instagram geçtiğimiz günlerde yeni bir özelliği daha bünyesine katmıştı. Çalışmalarına son hızla devam eden şirket, bünyesine kattığı özellikler ile daha fazla kullanıcı kazanmaya devam ediyor. İşte o özellik

Instagram'a soru sorma özelliği geldi!

Hikayeler içinde artık, hikayeyi paylaşan kişiye soru sorabileceksiniz. Instagram şirketinin son özelliği olan soru sorma, kullanıcıların beğenisine sunuldu. Gördüğümüz kadarıyla Instagram'ın hikayeler teması şuanda bu özellik. Her hikayede gördüğümüz bu özelliği kullanıcılar uzun zamandır bekliyordu. Hikayelerde kullanıcılara soru sorabilir, soru alabilirsiniz. Soruları soranların isimlerini sadece soruyu alan kişi görebiliyor. Yani unutmayın ilginç sorular sorduğunuz da karşı taraf isminizi görecek. Bu yüzden aşık olan kişilere dikkat etmelerini özellikle öneriyoruz. Milyonlarca kişi tarafından test edilen bu özellik kullanıcıları tarafından oldukça beğenilmiş durumda.

Peki nasıl soru alabilirsiniz?

Yeni özelliği sizler için yazdık. Peki bu özelliği nasıl kullanabilirsiniz? Yeni özelliği hikayeler kısmından çıkartma bölümünden kullanabilirsiniz. GIF, hikaye içi fotoğraf ve anket gibi özellikleri bulunan bu bölümde artık "soru sorma" özelliği de geldi. Bu seçeneğe tıklayarak hikayenizde soru alabilirsiniz. Soruyu sormak içinse soru alma kısmının altındaki boş yere yanıtınızı ve ya sorunuzu yazmanız gerekiyor. Unutmayın ki soru sorduğunuzda karşı taraf isminizi görebiliyor. Başkaları göremese de karşı taraf sizi görebilir.





PAYLAŞ