Instagram Hikayeleri'ndeki soru çıkartmalarına güncelleme geliyor - Haberler - indir.com

Instagram Hikayeleri'ndeki soru çıkartmalarına güncelleme geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-19 11:55:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Instagram Hikayeler’n sevilen özelliklerinden çıkartmalar için, yeni özellikler geldi ve kullanıcılara yeni çıkartmalar duyuruldu.

Popüler sosyal medya platformu Instagram, yenilikleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor. Çıktığı günden bugüne dek ciddi bir değişiklik yaşayan Instagram, güncel olarak yenileniyor. Platformun en sevilen özelliklerinden biri olan hikayeler, geçtiğimiz aylarda çıkartmalar özelliğini kullanıcılarına sunmuştu. Hikayelerinizin daha eğlenceli bir hale gelmesini sağlayan çıkartmalara, zaman zaman yenileri ekleniyor. Kısa bir zaman önce, çıkartmalarda yine birtakım yenilikler yapıldı.

Bilindiği üzere çıkartmalara soru sorma özelliği gelmişti. Soru sorma özelliğinde arkadaşlarınız size sorular soruyor siz de onları alıntılayarak cevaplayabiliyordunuz. Şimdi daha da esnek hale getirilen soru sorma özelliğine, müzik ekleme eklendi. Kullanıcılar izleyicinin cevabına tıklayarak müziği duyabilecekler. Hikayelerinde isterlerse müziği, isterlerse cevanı paylaşabilecekler. Müziği seçtiğiniz takdirde, kamera açılacak ve bir fotoğraf çekmeniz ya da video kaydetmeniz istenecek. Bu kayıtla birlikte müziği paylaşabileceksiniz.

Instagram'ın 2018 trendleri açıklandı

Canlı yayın soruları, yayın sırasında kullanıcının isteğine göre gösterilecek

Kullanıcılar canlı yayın esnasında da sorular alabiliyordu. Sorulan sorular, alt tarafta beliriyor ve yeni yorumlar geldikçe kayboluyordu. Şimdi ise kullanıcı istediği soruyu seçerek onun ekranda görünmesini sağlayabilecek. Sorular yine hem canlı yayın öncesi hem de sonrası iletilebilecek. İzleyiciler canlı yayın sırasında kendi film rulolarını ve videolarını paylaşabilecekler.

Eklenen bir başka yeni çıkartma, geri sayım çıkartması. Bu çıkartmada, yaklaşmakta olan herhangi bir anı paylaşma imkanına sahip olacaksınız. Örneğin,  saat sonra canlı yayın yapacaksınız, geri sayım çıkartmasını  saate ayarlayıp paylaşarak, bunu takip edebiliyor ve ettirebiliyorsunuz. Geri sayım çıkartması oluşturduğunuzda, çıkartma tepsisi içerisinde tutup, zaman dolana kadar paylaşma imkanına sahipsiniz. Instagram hikayeleri güncellemesi ve yeni çıkartmalar, hem Android platformlarda hem de iOS’ta kullanılabilir durumda.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ