Instagram Hikayeleri Nasıl İndirilir? - Haberler - indir.com

Instagram Hikayeleri Nasıl İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-10 16:03:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram’da son dönemlerin en büyük yeniliklerinden ve ilgi çeken bölümlerinden birisi olan Hikayeler, aynı zamanda indirilebilir durumda. Böylece kişiler istedikleri kişilerin istediği hikayesini indirme seçeneğine sahip. İndirme işlemlerinin olabilmesinin en geçerli sebebi hikayelerin 24 saat sonrasında silinmesi. Bu bakımdan yok olmasını istemediğiniz Instagram hikayelerini sizler de adımları takip ederek indirebilir ve daha sonrasında kullanabilirsiniz.

Instagram Hikayeler'e gizli bir şekilde bakmanızı sağlayan eklenti: Chrome IG Story

Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?

Instagram hikayelerini eklenti ile indirebilirsiniz

Instagram hikayelerinin indirilebilmesi adına henüz Instagram tarafından sunulmuş bir özellik bulunmuyor. Bu nedenle de kişilerin üçüncü parti uygulama ve eklentileri kullanması gerekiyor. Bunun için geliştirilen Chrome IG Story adı verilen eklenti, kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlıyor. Eklentinin kurulumu ve kullanılması diğer eklentiler olduğu gibi Instagram hikayelerin indirmek istediğinizde de benzer bir süreç söz konusu. Chrome IG Story eklentisini Chrome’a kurduktan sonra kişilerin yapması gereken işlem Instagram Web sürümüne giriş yaparak Instagram’ı kullanması gerekiyor.

Instagram hikyalaerini indirmek istediğinizde ise yapmanız gereken tek işlem hangi hikayeyi indirmek istiyorsanız o hikayeye sağ tıklayarak Resmi Farklı Kaydet seçeneğini kullanabilirsiniz. Download Story olarak hikayelerde yer alan videoları da yükleyebilirsiniz.

İndirme işlemleri yapılmaya başlandığında ise indirmeler RAR şeklinde sıkıştırılmış bir şekilde bilgisayarda olacaktır. Bu aşamada ise bilgisayarınızda Winrar vb. programların yer alması gerekir. Bu tip durumlarda RAR uygulamalarınız yoksa bu programları da yine sitemizden indirerek kurabilirsiniz.

 


İlgili uygulamalar
Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!
Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Tinder Instagram Entegrasyonu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ