Instagram hikayeleri doğrudan Facebook üzerinden görüntülenebilecek - Haberler - indir.com

Instagram hikayeleri doğrudan Facebook üzerinden görüntülenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-07 09:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformu Facebook Hikayeler için yeni bir özelliği test ediyor. Instagram takipçileriniz bu yeni özellik sayesinde hikayelerinizi doğrudan Facebook üzerinden görebilecek.

Sosyal medyanın şüphesiz mihenk taşı olan Facebook, kendi uygulamaları arasındaki entegrasyonu artırmaya devam ediyor. WhatsApp, Facebook ve Instagram arasındaki sınırlar gittikçe belirginliğini yitiriyor. Entegrasyonun bir parçası olarak en son  Instagram DM'nin Messenger'a taşınacağı gündem olmuştu. Şimdi ise Facebook, yeni bir özelliği daha test ediyor.

Instagram Guides ile mekan ve ürün önerileri yeni formatta sunuluyorInstagram Guides ile mekan ve ürün önerileri yeni formatta sunuluyor

Facebook Hikayeler'e yeni özellik geliyor

Test aşamasında olan yeni özellik, Facebook ve Instagram'dan sizi takip eden kişilerin Facebook uygulamasından çıkış yapmadan Instagram üzerinden paylaştığınız hikayelerinizi görmesine imkan sağlayacak. Facebook tarafından onaylanan ve test aşamasında olduğu açıklanan bu özelliği kullanabilmek için Facebook ve Instagram hesaplarınızın bağlı hesaplar olması gerekmekte.

Facebook Hikayeler'de, Instagram üzerinden paylaşılmış bir hikayenin ayırt edilebilmesi için normalde hikayenin sol üst kısmında yer alan mavi yuvarlak çerçeve yerine Instagram'ın renklerinin yer aldığı bir çerçeve bulunacak.

Facebook'un belirli kullanıcılar için test ettiği bu özellik, kullanıcı geri bildirimlerine göre uygulamalar arası entegrasyonun bir parçası olabilir ve kararlı bir sürümle tüm kullanıcılara sunulabilir.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ