Instagram hikayeleri belli kişilerden gizleme özelliği test ediliyor - Haberler - indir.com

Instagram hikayeleri belli kişilerden gizleme özelliği test ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-19 09:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Sosyal medya dendiği zaman akla ilk gelen platformlardan birisi olan Instagram, yeni özellikler kazanarak gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Bu defa üzerinde çalışma gerçekleştirilen özellik ise uzun süredir bekleniyordu. Ortaya çıkan bilgilere göre kullanıcılar, Instagram hikayesini belli kişilerden gizleyebilme yetkisine sahip olacak.

Instagram hikayesini belli kişilerden gizleme özelliği test ediliyor

Gelişimini sürekli olarak sürdüren ve sürekli olarak yeni özellikler deneyerek fark yaratmaya devam eden Instagram, bu defa birçok kullanıcının sabırsızlıkla beklediği özelliği sunacak. Instagram hikayesini belli kişilerden gizleyebilme özelliği, aslında şu an belli bir ölçüde kullanıyor. Seçilen kişilerden hikayeleri gizleme imkanı uzun bir zamandır kullanıcılara sunuluyor. Fakat şu an uygulamada ayarlar üzerinden aktif edilen bu özellik, o kullanıcıların tüm hikayeleri ve canlı yayınları görmesini engelliyordu.

Instagram reklam gelirlerini paylaşacak!Instagram reklam gelirlerini paylaşacak!

Yeni gelecek olan özellikle ise kullanıcılar belli hikayeleri, belli kullanıcılardan gizleyebilecek. Her hikaye paylaşımı için bunu seçme şansı elde etmiş olacak.

Instagram is testing the ability to hide specific Stories from specific people

good for one-off occasions




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ