Instagram Hikayelere Yeni 'Selfie' Çıkartması Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Instagram Hikayelere Yeni 'Selfie' Çıkartması Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-16 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram'ın Snapchat tarafından aşırtılan Hikayeler paylaşım özelliği yoğun bir kullanım oranına sahip. Bu hikayeler özelliği Instagram tarafından da geliştirilerek yeni özellikler kazandırılmaya devam ediliyor. Son olarak hatırlarsak Instagram hikayeler bölümüne çeşitli filtreler getirilmiş ve daha sonrasında çeşitli emojiler ve çıkartmalar bu bölüme eklenmişti. Daha sonrasında hava durumu ve konum bilgisi gibi durumlar gelmişti. Şimdi ise 'selfie çıkartması' olarak adlandırılan yeni bir çıkartma Instagram'ın hikayeler özelliği bölümüne eklendi.

Instagram uygulamalarını güncelleyen kullanıcılar Hikayeler özelliğine gelen yeniliği fark edeceklerdir. Instagram üzerinden çektiğiniz bir hikaye içeriğinize ön kameranızı kullanarak bir selfie çekebilir ve bunu hikaye içeriğinize ekleyebilirsiniz. Bu selfie çıkartmasını hikayenize eklemek için, Hikaye çekme işlemi ardından parmağınız ile aşağıdan yukarıya doğru kaydırma yaptığınızda açılan çıkartmalar menüsü içerisinde kamera ikonu göreceksiniz ve bu ikona dokunduğunuzda dairesel tasarımda ön kameranızın açıldığını göreceksiniz. En yukarıda bulunan örnek görselde de görebileceğiniz üzere bu selfie çıkartmalardan dilediğiniz kadar hikayenize ekleyebileceksiniz.

Ayrıca hikayenize eklediğiniz bu selfie çıkartma emojisinin üç farklı çerçevelendirme stili bulunuyor ve bunlar için çektiğiniz selfie'nin üzerine dokunarak değişiklik yapabilirsiniz. Diğer yandan hikayeleriniz bölümünde son kullandığınız çıkartmalar için ise Instagram yeni bir alan eklemiş ve son kullandığınız emojiler ve çıkartmalar kısayol biçiminde karşınızda sıralanıyor. Böylelikle bir çıkartma ararken tüm emojiler listesini gezmenize gerek kalmayacak. Sizde Instagram uygulamanızı güncelleyerek bu yeni özelliği deneyebilirsiniz. Ancak özellik hala gelmediyse yakın zamanda tekrar güncelleyerek deneyebilirsiniz.





PAYLAŞ