Instagram hikayelere yeni bir özellik kapıda! - Haberler - indir.com

Instagram hikayelere yeni bir özellik kapıda!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 19:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Hikayeler özelliği Instagram'a geldiğinden beri, Instagram üzerindeki etkileşimin arttığı gözlemlenmişti. Bu sayede kullanıcılar da platformu kullanmaktan daha da keyif almaya başladılar. Özellik çıktıktan sonra da çıktığı haliyle kalmadı ve insanların daha da keyif alması için çıkışından sonra da yeni özellikler eklendi. Zaman zaman hala hikayeler yenilenmeye devam ediyor. Bugüne kadar pek çok yeni çıkartma vb eğlenceli içerik hikayeler aracılığı ile kullanıcılara sunuldu. Son olarak Instagram hikayeleri için yeni bir özelliğin yine test aşamasında olduğu açıklandı. Bu yeni özellikten sonra, hikayelerdeki etkileşimin daha da artması bekleniyor. Çünkü özellik yayınlandıktan sonra, kullanıcılar Instagram hikayelerinize tepki verebilme seçeneğini elde edecek.

Instagram, reaksiyon özelliği test ediyor

Facebook'a bağlı Instagram, son zamanlarda en popüler sosyal medya platformu olarak kabul ediliyor. Bunun nedeni ise sahip olduğu genç nüfusa hitap edebilecek birtakım değişikliklerle sürekli yenilenmesi. Şimdi gelecek olan yeniliğin de kullanıcılar tarafından beğenileceği tahmin ediliyor. Reaksiyon özelliği olarak bilinen bu yeniliğe göre, kullanıcılar artık birbirlerinin hikayelerine tepki verme imkanına sahip olacaklar. Özelliğin henüz test aşamasında olduğu biliniyor ve bu aşamadayken gelen tepkiler de özelliğin çıkıp çıkmamasında önemli rol oynayacak.

Test aşaması sadece belli bir kullanıcıya sunulmuş durumda ve şu an için Android platformda test ediliyor. O nedenle tüm Instagram kullanıcıları göremiyor. Kalpli Gözler, Şaşırma, Alkış, Ağlama, Ateş, Kutlama, 100 puan ve Kahkaha verilebilecek reaksiyonlar arasında yer alıyor. Eğer özellik test aşamasını sorunsuz olarak geçerse, Instagram'ın 54.0.0.14.82 güncellemesi ile birlikte herkesin kullanımına sunulacak.





PAYLAŞ