Instagram Hikayelere Shazam Desteği Geliyor - Haberler - indir.com

Instagram Hikayelere Shazam Desteği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 11:06:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın severek kullanılan ve oldukça başarılı uygulaması Shazam kullanıcılar tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Pazarda yer alan en başarılı müzik keşif uygulaması Shazam için yeni bir özelliğin geleceği ortaya çıktı. Söz konusu bu yenilik ile beraber Shazam’a Instagram Hikayeler desteği getirildi. Apple, 2017 yılı içerisinde Shazam için tam 100 milyon aktif kullanıcı rakamı olduğunu açıklamıştı. Oldukça başarılı bir müzik keşif uygulaması olan Shazam ise geçmiş dönemlerde 1.5 milyar TL karşılığında satın alınmıştı. Apple tarafından satın alınan bu uygulamaya yepyeni özellikler getirilerek geliştirilme sürdürüldü. Şimdi ise teknoloji devinde bir başka yeni özellik yeni güncelleme ile kullanıcılara sunuluyor.

Shazam’a Instagram Desteği

Instagram Görüntülü Konuşma Özelliği GüncellendiInstagram Görüntülü Konuşma Özelliği Güncellendi

Geçtiğimiz saatler içerisinde yayınlanan 12.3 güncellemesi ile beraber artık kullanıcılar Shazam ile keşfettikleri şarkıları Instagram hikayeleri üzerinden paylaşabilecekler. Kullanımı da bir hayli basit olan bu özellik için ilk olarak Shazam uygulamasını son sürüme güncelleyin. Daha sonra bir beğendiğiniz parçayı paylaş butonu ile direkt bir şekilde Instagram hikayeler üzerinden paylaşabileceksiniz. Hikayenize ekleyeceğiniz bu şarkı için Instagram kullanıcıları hikayenizdeki parçaya bastığı zaman Shazam uygulaması üzerinden şarkının detaylarına ve bilgilerine erişebilecek.

Instagram Hikayeler için gelen bu yeni desteğin şuan için Android kullanıcılarına gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Fakat yakın kaynaklardan ortaya çıkan bilgilere göre Shazam ve Instagram Hikayeler entegrasyonunun iOS platformu sonrasında yakın zamanda Android kullanıcılarına da sunulması bekleniyor. Instagram hikayeler tarafında getirdiği yenilikler ile Snapchat’i geride bırakmaya devam ederken kullanıcılarına sunmuş olduğu bu yenilikler ile güncel kalmaya da devam ediyor. Özellikle Instagram Hikayeler için gelen canlı yayın özelliğinden sonra platformun bu kısmı bir hayli aktif kullanılmaya başlanmıştı. Son açıklanan rakamlara göre günlük aktif Hikayeler kullanıcı sayısı Snapchat’in toplam kullanıcı sayısından çok daha fazla olduğu belirtilmişti.


İlgili uygulamalar
Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor!Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor!
İnstagram'ın en sosyal saatleri belli olduİnstagram'ın en sosyal saatleri belli oldu

PAYLAŞ