Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor! - Haberler - indir.com

Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-06 14:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

CEO'luk görevi aldığından beri sürekli olarak yeni güncellemeler çıkartmaya çalışan ve gündeme "yerinde durmayan adam" olarak giren Adamm Mosseri, şimdi de Instagram Hikayeler özelliği için okul modu üzerinde çalışmalara başladı.

Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!

Instagram'ın son dönemlerde farklı bir profil arayüzü üzerinde çalıştığını paylaşmıştık. Olumlu ve olumsuz şekilde geri dönüş alan şirket, profil sayfaları ile okullara özel Hikayeler modu üzerinde çalışmalar yürütüyor. Daha önce Instagram uygulamasının kaynak kodları üzerinde çalışmalar yapan ve yeni dönemdeki özellikleri keşfeden Janes Machun Wong, şimdi de bu şirketin 'Okul Hikayeleri' kodlarını keşfederek Twitter üzerinden paylaştı. Janes Machun Wong, attığı tweette bahsettiği üzere okul hikayeleri, paylaşıldığı an içerisinde Instagram üzerinde görülebilir olmayacak. Buraya atılan gönderileri, yetkili ekibi tarafından incelenecek ve Instagram'a aykırı herhangi bir müstehcen ve şiddet içerikli olup olmadığı onayladıktan sonra yayına alınacak.

Son yıllarda Instagram, Facebook'a tercih ediliyor!Son yıllarda Instagram, Facebook'a tercih ediliyor!

Adam Mosseri, göreve alındığı ilk günden itibaren birçok Instagram özelliği için çalışmalar yapıyor. Mosseri, Instagram'ın daha nezih bir yer haline geleceğinin sözünü de vermişti. Bu şekilde geliştirilen özellikler sayesinde bunların olacağını daha şimdiden tahmin edebiliyoruz. Özellikle tasarım konusunda da ufak tefek değişikliklere giden şirket, öğrenciler için çok daha temiz bir platform haline gelmeyi planlıyor. Çünkü öğrencilerin kötü şeyler paylaşması hem diğer arkadaşlarının bu yola yönlenmesine hem de platformun çok daha kirli bir hale gelmesine sebep oluyordu.


İlgili uygulamalar
SoundCloud'u Instagram Hikayeleri’nde paylaşma özelliği!SoundCloud'u Instagram Hikayeleri’nde paylaşma özelliği!
Instagram Görüntülü Konuşma Özelliği GüncellendiInstagram Görüntülü Konuşma Özelliği Güncellendi
Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor!Instagram hız kesmeden büyümeye devam ediyor!

PAYLAŞ