Instagram Hikayeler'e GIF'ler ve Tam Boyutlu Paylaşım Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Instagram Hikayeler'e GIF'ler ve Tam Boyutlu Paylaşım Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-24 22:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir süre önce gelmesi beklenen Instagram  Hikayeler GIF özelliğinin sunulduğu açıklandı. Artık kullanıcılar hikayelerinde fotoğraf ve videolarının üzerine çıkartma gibi hareketli GIF içerikleri koyabilecekler. Instagram  tarafından ifade edilene göre hikayeler bölümündeki GIF seçeneği sağ üst alanda yer alan çıkartma simgesinden erişilebilecek. Kullanıcılar ilk olarak arama yaparak GIPHY GIF kütüphanesi üzerinden beğendikleri ve diledikleri GIF içeriğini seçebilecekler. Hikaye üzerine konulabilen GIF sınırı noktasında ise herhangi bir engelin olduğunu söyleyemeyiz.

Ayrıca Hikayeler tarafına gelecek olan bir başka yenilik ile artık kullanıcılar fotoğraf ve video paylaşırken tam boyutlu bir şekilde paylaşabilecekler. Ekranın boş kalan kısımları ise fotoğrafın renk tonlarına uygun bir şekilde doldurulacak. Şuan için iOS ve Android cephesinde bazı Beta kullanıcılarına sunulmuş olan Instagram Hikayeler GIF özeliğinin yakın zamanda verilecek olan final güncellemesi ile tüm kullanıcılara ve global pazara sunulması bekleniyor.

Instagram cephesinde hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Direct Mesaj üzerinden son görülme özelliği gelmişti. iOS ve Android Instagram uygulamalarınızı güncel tutarak gelen en yeni özelliklerden yararlanabilirsiniz.





PAYLAŞ