Instagram hikayelerde sessiz sedasız yapılan yeni güncelleme - Haberler - indir.com

Instagram hikayelerde sessiz sedasız yapılan yeni güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 10:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Anlık video ve fotoğraf paylaşma platformu Instagram, Snapchat'en sonra getirdiği hikayeler özelliği ile birçok kullanıcının gözde sosyal medya mecrası oldu. Bir dönem Snapchat'te kullanan insanlar, Instagram'ında hikayeler özelliği çıkarması ile Instagram'a kaydı ve Snapchat kullanımı azaldı. Instagram şu an en çok aktif kullanıcıya sahip sosyal medya platformu olma özelliği taşıyor. Bu özelliğini de sürekli giderdiği hatalar ve yaptığı güncellemeler ile elinde tutmaya çalışıyor. Çünkü kullanıcılarına yapacağı ufak hata onları kaybedeceğini  çok iyi biliyor. Bu sebepten ötürü yaptığı güncellemeleri bazen haftalar hatta aylar öncesinden duyururken bazı yaptığı güncellemeleri hiç bahsetmiyor, adını bili anmıyor. 

Instagram'da sorulara müzikle cevap verebileceksiniz

Instagram gene hiç haber vermeden Instagram Hikayeler bölümünde bir güncelleme yaptı. Hikaye paylaşımı gerçekleştirirken kullanıcılarına hali hazırda takipçilerine soru sordurma ve cevaplarını aynı şekilde alabilme imkanı oluşturan Instagram, Bu özelliğini güncelleyerek cevap verme seçeneğine yeni bir seçenek daha ekledi. Bu seçenekte müzikle cevap vermek. Instagram müzik kitaplığında bulunan müzikleri kullanmanıza izin vererek arkadaşlarınızın soru olarak paylaştığı hikayelere müzik yolu ile yanıt verebileceksiniz. Buna örnek verecek olursak ise takipçileriniz sizden şarkı önerisi isteyebilir. Böyle bir durumda onlara şarkı ismi yazmaktansa onlara direkt şarkıyı dinletebilirsiniz. 

Güncelleme bu özellikle sınırı değil

Peki gelen güncelleme sizce bu kadar mı? Elbette hayır. Instagram bir güncelleme daha getirdi. Getirdiği bu güncellemeye göre ise bundan böyle Instagram'da canlı yayın yaparken soru cevap özelliğini kullanabileceksiniz. Aynı zamanda hikayeler kısmına geri sayım sayacı eklendiğini de sizlere duyuralım. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ