Instagram hesap yönetimi daha kolay hale geliyor - Haberler - indir.com

Instagram hesap yönetimi daha kolay hale geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-27 09:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler sosyal medya platformu Instagram için gelişmiş özellikler ve yenilikler sunulmaya devam ediyor. Şimdi ise şirket işletme ve içerik üreticisi hesaplara yönelik yeni bir Profesyonel Pano özelliğini kullanıma sundu. Bu yenilik ile beraber hesap yönetimi çok daha iyi basit bir hal alıyor. Bu noktada yeni Instagram hesap yönetimi, profesyonel araçları keşfetme ve kullanma ile eğitici bilgilere erişme için merkezi bir konum haline geliyor. İşletme ve içerik üreticilerini tek bir yerden destekleyen profesyonel pano üç ana bölüm ile geliyor.

Trump'a, Twitter, Facebook ve Instagram'dan erişim engeliTrump'a, Twitter, Facebook ve Instagram'dan erişim engeli
  • Performansı takip et: Hesabınızın performansına göre son 30 güne dair istatistikleri ve trendleri görebilirsiniz.
  • İşletmeni büyüt: Hesabınızı daha etkin yönetebilmek, işletmeler için alışveriş, içerik üreticileri için rozetler gibi çeşitli araçlar için uygunluğunu kontrol ederek başka hangi özellikleri kullanabileceğinizi öğrenin.
  • Gelişmelerden haberdar ol: Eğitici kaynaklar ile Instagram’dan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi bu araç ile öğrenebilirsiniz.

Instagram, özellikle küçük işletme ve içerik üreticilerini desteklemeye önem verirken, 2020’de işletme ve içerik üreticilerinin hedeflerine ulaşmaları için rozetler, Instagram mağaza ve markalı araçları gibi çeşitli araçları kullanıma sunmuştu. Şimdi ise bu araçlara tek bir yerden kolay bir şekilde erişmeyi sağlıyor. Kasım ayında kullanıma sunulan ve 82 milyon hesap profesyonel kaynaklar merkezini ziyaret ederken, 37 milyon hesap ise burada en az bir işlem gerçekleştirdi. Profesyonel Pano özeliği Instagram’da işletmelerin içerik ve işlerini büyütmelerini ve içerik üreticilerini başarıya erişmelerini sağlıyor.


İlgili uygulamalar
2 gün sonra Facrebook, Twitter ve Instagram'a reklam yasağı gelebilir2 gün sonra Facrebook, Twitter ve Instagram'a reklam yasağı gelebilir
Instagram'dan Instagram'dan "TikTok bizden önde" itirafı geldi

PAYLAŞ