Instagram hesabının türü nasıl düzenlenir? - Haberler - indir.com

Instagram hesabının türü nasıl düzenlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-10 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler sosyal medya servislerinden birisi olan Instagram üzerinden kullanıcılar genelde kişisel hesaplar oluştururlar. Ancak hesap oluştururken işletme mi yoksa kişisel mi olarak hangi seçeneği seçtiğinizi hatırlamıyorsanız, o hesabın işletime hesabı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde Instagram’da hesap türünün ne olduğunu kontrol etmek için yapabileceklerine bakacağız. Instagram’da kişisel yani normal kullanımlar için ve işletime buda daha çok marka ve işletmelerin tercih edebileceği olarak iki farklı hesap türü bulunuyor. Normal bir kullanıcının işletme hesabı kullanmasının ek bir faydası bulunmuyor. Gelin şimdi hesabın işletime hesabı olup olmadığını kontrol etmek için yapabileceklerine bakalım.

Instagram hesabının işletme hesabı olup olmadığını kontrol etmek

Instagram yeni bir keşif sayfası üzerinde çalışıyor!Instagram yeni bir keşif sayfası üzerinde çalışıyor!
  • Instagram üzerinden profilinize dokunun.
  • Gelen sayfada sağ üst köşede yer alan 3 yatay çizgi menü simgesine basın.
  • Daha sonra seçeneklerden Ayarlar’a girin.
  • “Hesap” bölümünü bulun.
  • Menünün aşağısında ise belirli bir hesap türüne geçmeniz için yardımcı seçenek gözükecektir.
  • Mevcut hesap türünüze dair çeşitli seçeneklerde yer alabilir. Bu noktada bir işletme hesabı iseniz buradaki seçeneklerden birisi “Kişisel Hesaba Geç” ve “İçerik Üretici Hesaba Geç” seçenekleri olacaktır.

Bu seçenekleri gördüğünüzde ise Instagram’a kayıt olduğunuz hesap türünü de öğrenmiş olacaksınız. Başka bir hesap türüne geçiş yapma seçeneği yer almaz ve eğer işletme hesabı iseniz “İşletme Hesabına Geç” seçeneğinin butonu gözükmeyecektir. Bir başka hesabın türünü öğrenmek için ise o kişiyle iletişime geçebilirsiniz.


Instagram Corona virüsü için geliştirdiği yeni özellik test aşamasındaInstagram Corona virüsü için geliştirdiği yeni özellik test aşamasında
Instagram için yeni bir özellik yoldaInstagram için yeni bir özellik yolda

PAYLAŞ