Instagram hesabına bağlı cihazların oturumunu kapatma - Haberler - indir.com

Instagram hesabına bağlı cihazların oturumunu kapatma

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-07 09:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medyalarından Instagram hesabınızın güvenliği açısından hesabınızın bir başka cihazda açık olması son derece önemli bir durumdur. Eğer Instagram hesabınızın farklı bir cihazda açık olduğunu ve hesap bilgilerinize erişim olduğunu düşünüyorsanız bu yazımız içerisinde sizlere Instagram hesabınıza bağlanmış olan cihazların oturumunu kapatmak ile ilgili bilgi vereceğiz. 

Instagram hesabına bağlı cihazlardan çıkış yapma

Popüler platform Instagram hesabına bağlı akıllı cihazların oturumu kapatmak için ilk olarak Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Akıllı cep telefonunuzda Instagram uygulamasını açtıktan sonra ve hesabınıza giriş yaptıktan sonra Instagram uygulamasının ana ekranının sağ alt köşesinde yer alan profil fotoğrafı kısmına dokunun ve profilinize gidin. Daha sonra ekranın sağ üst köşesinden üç çubuğa tıklayın ve açılan çekmeceden Ayarlar'a gidin. Ayarlar ekranında yer alan başlıklardan Güvenlik sekmesine gidin ve Giriş Hareketleri seçeneğini seçin. Bu ekranda hesabınız hangi cihazlarda açıksa cihazlar, marka ve modeli karşınıza çıkacaktır. 

Opera'nın “Instagram” odaklı yeni sürümünü yayımladıOpera'nın “Instagram” odaklı yeni sürümünü yayımladı

Bu bilgilere ek olarak aynı zamanda hangi konumdan giriş yapıldığını da görebilirsiniz. Hesabınıza giriş yapılmış olan telefonların listelendiği bu alanda, şüpheli oturumların yanında üç nokta işareti bulunuyor. Buraya dokunarak çıkış yapabilir, konumları gösteren haritanın "Ben Bu Değilim" seçeneğine tıklayarak da hesabınıza şüpheli bir giriş yapıldığının altını çizmek gerekiyor. Bununla beraber cihazlardan oturumu kapatabilir ve şifrenizi de değiştirebilirsiniz. Instagram hesabınızın tamamen kişisel olması için hesabınız ile ilgili güvenlik ayarlamalarını kendi tercihinize göre yapabilirsiniz. Sadece bir kaç adım ile beraber sunulan içeriklerden faydalanarak Instagram hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz. 

 


İlgili uygulamalar
Facebook ve Instagram'dan şeffaflığı arttıracak yeni düzenlemeFacebook ve Instagram'dan şeffaflığı arttıracak yeni düzenleme
Instagram'a canlı yayında bağış toplama özelliği geldiInstagram'a canlı yayında bağış toplama özelliği geldi

PAYLAŞ