Instagram güvenlik kodu gelmiyor hatası ve çözümü - Haberler - indir.com

Instagram güvenlik kodu gelmiyor hatası ve çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-11 16:00:20
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi olan İnstagram her geçen gün yaptığı yenilikler ve artan kullanıcı sayısı ile gözde uygulamalar arasında yer alıyor. İnstagram 'ın bu denli büyümesi ile sorunları da bu oranda artış gösteriyor. Facebook' a göre daha az bir iletişim kısmı bulunduran uygulamanın yardım sayfası şu an için oldukça yetersiz. Yapacağınız şikayet işlemlerini sürekli başvuru formundan yönlendirmesi ile İnstagram 'dan sağlıklı bir iletişim yapılması mümkün olmuyor.

Instagram hesabıma erişim yapamıyorum, Instagram açılmıyor, Instagram şifremi unuttum, e-posta şifremi unuttum, mail adresime erişimin yok, hesabım çalındı nasıl geri alınır, telefon numarası ekleyemiyorum, telefon numaramı kaldıramıyorum, telefon numarası değiştirme hatası alıyorum, mobil kod gelmiyor, e-posta adresime güvenlik kodu gelmiyor, telefonuma güvenlik kodu gelmiyor ve bununla birlikte bazı sorunlarınız varsa tek bir bölüme başvurarak sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz.

Ocak 2017' den beri telefonlarına veya maillerine güvenlik kodu gelmeyen Instagram kullanıcıları toplam kullanıcıların %35' ini oluşturmakta. Bu sorunun farklı çözüm yolları mevcut fakat sonuçta sorunun temel kaynağı Instagram olduğundan bu sorunları uygulamaya iletmeniz gerekiyor.

Instagram destek hattı

Yukarıda yer alan sorunlar ve bununla birlikte bazı sorunlar yaşıyorsanız instagram iletişim kanalı ile iltibata geçmeniz gerekmekte. Bunun için : help.instagram.com/contact/151081798582137 adresinden Instagram iletişim kanalını deneyebilirsiniz.

Instagram iletişim formu

Eğer kod mail adresinize halen gelmiyorsa Instagram uygulamasına giriş yapın. Ardından kullanıcı arınızı yazıp " Giriş yapmak için yardım al" kısmına dokunun. Bu işlemden sonra " daha fazla yardıma mı ihtiyacın var" butonuna dokunarak başvuru formuna ulaşabilmeniz mümkün olacak.

 





PAYLAŞ