Instagram Görüntülü Konuşma Özelliği Güncellendi - Haberler - indir.com

Instagram Görüntülü Konuşma Özelliği Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 15:15:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

PSN kullanıcı adı değişikliği işleminin maliyeti ağır olabilir, verdiğiniz paralar uğraştığınız hesaplarınız yanabilir!

Geçtiğimiz aylarda Instagram için Görüntülü konuşma özelliği eklenmişti, başka bir uygulama kullanmadan görüntülü konuşma sağlayan uygulama yeni güncelleme ile tekrar karşımızda.

Instagram Snapchat'in QR NameTags özelliğine benzer bir özellik yayınladıInstagram Snapchat'in QR NameTags özelliğine benzer bir özellik yayınladı

Artık 6 kişi görüntülü konuşabiliyor!

Bu yılın başlarında konuşulmaya başlayan Instagram görüntülü konuşma özelliği geçtiğimiz Haziran ayında kullanıma sunulmuştu. Halihazırda aynı anda en fazla 4 kişi ile görüntülü olarak konuşabilmemizi sağlayan özellik bugün itibariyle sınırlarını daha da genişletti. Artık gelen yeni güncellemeler sayesinde Instagram üzerinden yaptığınız görüntülü konuşmalarda 6 kişiye kadar aynı anda görüşme imkanı sunuyor.

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarının arasında bulunan Instagram, bu özellik sayesinde gözlere daha da girmişti. Artan kişi sınırı sayesinde daha eğlenceli bir platform haline gelecek olan grup görüntülü sohbetlerinizde ayrıca uygulama arayüzü içinde gezebileceksiniz. Diğer taraftan Apple ise grup görüntülü konuşma deneyimini farklı bir boyuta taşıdı. Geçtiğimiz aylarda duyurusu gerçekleştirilen güncelleme ile birlikte FaceTime aynı anda tam 32 kullanıcıya aynı anda görüntülü konuşma deneyimi sunacak. iOS 12 ile birlikte geleceği söylenen bu özelliğin hala aktif edilmediğini de açıkca belirtelim.


İlgili uygulamalar
Instagram Ad Etiketi Nasıl Kullanılır?Instagram Ad Etiketi Nasıl Kullanılır?
Instagram zorbalığa karşı savaşta güçleniyorInstagram zorbalığa karşı savaşta güçleniyor
Instagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli OlacakInstagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli Olacak

PAYLAŞ