Instagram fotoğraf indirme yöntemleri neler? - Haberler - indir.com

Instagram fotoğraf indirme yöntemleri neler?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-04 08:08:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu Instagram üzerinden fotoğraf indirmek maalesef direk olarak mümkün değildir. Instagram bu şekilde bir özellik sunmuyor. Fakat tahmin edeceğiniz üzere Instagram fotoğraflarını ve videolarını indirmek için bazı yöntemler vardır. Zaman zaman Instagram'da beğendiğiniz bir içeriği akıllı cihazınıza ya da bilgisayarınıza indirmek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak için saatlerinizi harcamak yerine sadece bir kaç adım da bu içerikleri dilediğiniz yere indirebilirsiniz. Instagram kullanıcılarına video ya da fotoğraf indirmek için bir kolaylık sağlamıyor. Fakat üçüncü taraf uygulamalar sayesinde Instagram içeriklerini indirmek pek de zor değildir. Bu yöntemler hakkında bilgi edinmek isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilir ve Instagram içerikleriniz hızla cihazlarınıza indirebilirsiniz. Instagram videolarını ve fotoğraflarını indirmenin yöntemleri hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Instagram fotoğraf indirme yöntemleri neler?

Web'den Instagram içerikleri indirmek

Instagram fotoğraflarını ve videolarını indirmek için web, iOS ve Android üzerinden çeşitli yöntemler vardır. İlk olarak web üzerinden indirme yöntemine değinmek gerekirse, Instagram'dan kaydetmek istediğiniz içeriğin sağ üst köşesinde yer alan zaman bölümünden içerik ile ilgili URL'i kopyalayın. Ardından Downloadgram.com adresine giderek kopyalamış olduğunuz URL’i yapıştırın ve altındaki indir butonuna tıklayın. Bu sayede bilgisayarınıza indirme işlemine başlayabilirsiniz. 

Instagram CEO'sundan iPad için neden uygulama geliştirmedikleri hakkında açıklama!Instagram CEO'sundan iPad için neden uygulama geliştirmedikleri hakkında açıklama!

iOS'tan Instagram içeriklerini indirmek

Web'in yanı sıra aynı zamanda iPhone akıllı cihazınızdan Instagram fotoğraflarını indirmek isterseniz bunun için geliştirilmiş olan uygulamalardan birini tercih edebilirsiniz. Bu konu hakkında Instant Save – Quickly Repost uygulamasını indirerek telefonunuza kurmanız yeterlidir. İndirdiğiniz bu uygulamaya girdirdikten sonra Instagram üzerinden indirmek istediğiniz içeriğin URL'sini kopyalayın. Daha sonra tekrar uygulamaya geri dönün ve yapıştırın. Bunun ardından karşınıza bir fotoğraf çıkacak. Bu fotoğrafa tıklayarak Save seçeneğine dokunun. 

Android'den Instagram içerikleri indirmek

Web ve iOS üzerinden Instagram içeriklerini indirme yöntemlerinin ardından Android cihazınızdan da Instagram içeriklerini cihazınıza indirmek mümkündür. Instalizer - Instagram Video İndirici adlı mobil uygulamayı Android cihazınıza indirerek bu işlemleri anında sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Instalizer - Instagram Video İndirici uygulamasını açtığınızda karşınıza çıkan Instagram anahtarını açmanız gerekiyor. Bu anahtarı açtıktan sonra Instagram uygulamasına geri dönün ve indirmek istediğiniz fotoğrafın URL'sini aynı yöntemle kopyaladığınızda içerik otomatik olarak indirilecektir. Bu uygulama ile içerikleri Android cihazınıza indirebilirsiniz. 

 


Instagram son gönderiler özelliğini test etmeye başladıInstagram son gönderiler özelliğini test etmeye başladı
Instagram üç yeni özelliği test etmeye başladı!Instagram üç yeni özelliği test etmeye başladı!
Instagram ne kadar internet harcıyor?Instagram ne kadar internet harcıyor?

PAYLAŞ