Instagram, fenomenlerin moralini bozacak bir haber paylaştı! - Haberler - indir.com

Instagram, fenomenlerin moralini bozacak bir haber paylaştı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 10:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Özellikle son dönemlerde daha sık kullanılmaya başlanan Instagram, getirdiği güncellemeler ile beraber kendinden bahsettiriyor. Birçok kullanıcının kullandığı ve fenomenlerin sıklıkla paylaşımlar yaptığı Instagram, en büyük sorunlarından birisi olan sahte takipçi ve beğeni satın alma konusunda önemli bir adım atacak.

Instagram, fenomenlerin moralini bozacak

Bugüne kadar sahte takipçiler konusunda pek bir laf etmeyen Instagram, artık sinirlenmeye başlamış gibi duruyor. Bugüne kadar para ile takipçi ve beğeni satın alınan platformda, birkaç yüz Türk Lirası karşılığında sizin de fenomen olmanızı sağlayabiliyordu. Yani belirli bir büyüme oranına ulaşan Instagram, artık bu şekildeki sahte takipçi satın alma konusunun önüne geçmeyi düşünüyor.

Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?

Topluluk Kuralları dahilinde sahte beğeni ve takipçi aldığı ortaya çıkan hesaplardan takipçileri silmeye başlayacak. Bu iş için yapay zeka algoritmalarından destek alacak olan Instagram, sahte beğeni ve takipçi konusunda sahtekarlık yapanları ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Bugüne kadar her konuda gelişmeler gösteren Instagrami sahte takipçi konusunda pek bir şey yapmamıştı. Fakat şimdilerde bu durumun değiştiğini görebiliyoruz. Çünkü sahte takipçi ve beğeni oranının oldukça büyümesinden dolayı daha önce de bazı hesapların silineceğinin bilgisini vermişti.

Bu adım dahilinde Türkiye içerisindeki ve dünya çapındaki fenomenlerin nasıl etkileneceğini bilmiyoruz fakat bu durum onların pek hoşuna gitmeyebilir. İlerleyen zamanlarda fenomenlerin hesaplarında takipçi düşüşü görürseniz endişelenmeyin.


Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!
Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?
Instagram'da Kişiler Nasıl Sessize Alınır?Instagram'da Kişiler Nasıl Sessize Alınır?

PAYLAŞ