Instagram Fenomeni Olmanızı Sağlayacak 10 Uygulama! - Haberler - indir.com

Instagram Fenomeni Olmanızı Sağlayacak 10 Uygulama!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-07 13:29:07
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

 

Sosyal medya aktif kullanılmaya başlandıktan sonra birçok fenomen ortaya çıkmakla birlikte fenomenlere olan ilginin arttığı görülmekte.

 

Çoğu kişinin merak saldığı fenomenliğinde çeşitleri bulunmakta.Vlog çeken bir fenomenmi,yoksa video çeken bir fenomen mi olmak istersiniz sorusuna yanıt aranmakta.

 

Önce takipçi çoğaltarak tanınmanız gerekmekte.Ama bu çok kolay olamamakta.Bazı uygulamalar ile takipçi edinildiği söylenmekte.İlk olarak bahsedilen uygulama;

Hesabınızın bir düzene girmesini istiyorsanız bu uygulamayı kullanmanız gerekmekte.Başka sosyal medyalarda düzen olsa da ınstegram  böyle bir düzene sahip değildir.Bu yüzden bu program size katkı sağlayacağa benziyor.

Bu uygulama sayesinde kendi hesabınız analiz edebilip, size uygun takipçi kitlesi ile karşılaşabilirsiniz.Ancak bu uygulama sadece 3 gün ücretsiz kullanılmakta diğer günler sizi ücrete tabii tutmaktadır.

Vsco bir fotoğraf ve video düzenleyicisidir.Takipçi sayısını arttırmak isteyenler paylaşımlarına özen göstermeli,kaliteli video ve fotoğraf görüntüsü sergilemelidir.Bu uygulama ile fotoğraf ve videolarınızı düzenleyebilmekle ilgi çekebilirsiniz.

Çok fazla paylaşım yapan sayfalar için paylaşım zor olduğunda bu uygulama sistemati bir düzen içinde paylaşımları yapabilir.

Instegram sayfanıza bir tane link eklemenize olanak veren uygulama kişilerin o link üzerinden sizin tüm yaptıklarınıza ulaşabilmektedir.

Bu uygulama sayesinde takipçilerinize bir eşya hediye ederek sizi takip etmelerini sağlıyorsunuz.Çekilişler yaparak pazarlama stratejisi ile ilgi çekebiliyorsunuz.

Instagram'ın snapcat uygulaması gibi çektiğiniz fotoğraf veya videoların 24 saat içerisinde silinmesi durumunda bu uygulama ile fotoğraf veya videonuza tekrar ulaşabilir ve paylaşabilirsiniz.

Sektörü iyi takip etmek için bu uygulamaya sahip olmanız gerekmekte.

Birçok kişinin paylaşımları olan hasgler sizi onlara ulaştırmada kolaylık sağlıyor.

Bu uygulama Instagram hesabınızdan paylaşımda  ulunduğunuz içeriklerle  bir wep sayfası oluşturuyor.

 

 

 

 

 





PAYLAŞ