Instagram

Instagram "favori kişiler" özelliği üzerine çalışmalar sürdürüyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-14 17:45:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Instagram'a gelecek yeni özelliğin, diğer gönderilerden önce hangi hesapları görmek istediğinizi belirlemenize izin vereceği bildiriliyor.

Instagram, kullanıcıların yayınlarının üst kısmından yeni gönderiler görmek istedikleri kişileri seçmelerine olanak tanıyan bir "Favoriler" özelliğini deniyor. Bu, ailenizden ve arkadaşlarınızdan gelen yeni gönderileri asla kaçırmamanızı sağlamak için faydalı olabilir. Mobil geliştirici Alessandro Paluzzi daha önce özelliğin ekran görüntülerini paylaştı ve Instagram'ın açıklamasında "Favorilerinizden yeni gönderiler yayında daha yüksek görünecek, böylece kaçırmazsınız" dedi.

Instagram doğum günü bilgilerini girmeyi zorunlu hale getiriyor!Instagram doğum günü bilgilerini girmeyi zorunlu hale getiriyor!

TechCrunch'a göre Instagram, kullanıcıların yayınlarını özelleştirmesine izin verecek yeni bir özellik oluşturuyor. Özelliğin, diğer (favori olmayan) hesaplardan önce feed'inizde görünecek olan 30 hesaba kadar "Favori" olmanıza izin vereceği bildiriliyor. 

Özellik hakkında soru sorulduğunda, bir Facebook şirketi sözcüsü CNET'e "Bu özellik, hala geliştirilmekte olan ve harici olarak test edilmeyen dahili bir prototiptir" dedi.  Bu nedenle, Sık Kullanılanların herkes için gösterilip gösterilmeyeceği veya ne zaman ortaya çıkacağı belli değil. Ancak Instagram sonunda başlatırsa, gerçekten görmek istediğiniz gönderileri bulmak daha kolay olabilir. 

Instagram klavuz özelliği nasıl kullanılır?

Favoriler, kullanıcılara yayınlarını yönetmeleri için biraz kontrol verebilir. Instagram, belirli hesaplar yeni gönderiler yaptığında kullanıcıların anında uyarı almalarını sağlayan bir bildirim özelliği sunuyor. "Yakın Arkadaşlar" aracı, kullanıcıların yeni kısa ömürlü Hikaye gönderilerini yalnızca seçtikleri kullanıcılarla paylaşmasına olanak tanıyarak, en çok değer verdikleri kişilerle daha yakın etkileşim kurmalarını etkin bir şekilde sağlar. Instagram'ın gelecekte Favoriler ve Yakın Arkadaşları birleştirmesi mantıklı olabilir.


Instagram’ın beğenilen özelliği WhatsApp'ta ortaya çıktıInstagram’ın beğenilen özelliği WhatsApp'ta ortaya çıktı
Instagram aramaları zenginleşiyorInstagram aramaları zenginleşiyor

PAYLAŞ