Instagram etkileşimi arttıracak yeni hesap - Haberler - indir.com

Instagram etkileşimi arttıracak yeni hesap

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-01 15:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, için şirket yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Şimdi ise içerik üreticileri yakından ilgilendiren bir yenilik daha yapıldı. Instagram platformunda içerik üreterek para kazanan birçok kişi bulunuyor. Instagram ise bu içerik üreticilerini desteklemek adına alternatif bir yeni hesap açtı. Bu açılan hesapta ise beğenilerin ve etkileşimin artırılması için çeşitli tüyolar yer alacak. İçerik üreticilerin YouTube servisinin alternatifi olarak kullanması hedeflenen Instagram, bu noktada çeşitli ipuçları ve püf noktaları bu hesapta sunacak. Bu yeni hesap ise Creators olarak adlandırılmış durumda.

Instagram Yeni Bir Hesap Açtı

 

Hesapta ayrıca bazı sıkça sorulan sorulara da yanıt veriliyor. Bunlardan birisi ise “Doğrulama nasıl alınır?” oluyor. Hesapta kullanıcılar ile etkileşimin artırılması için taktikler veriliyor. Bu noktada "Kullanıcıların sadece %60'ı platformdaki sesli hikayeleri dinliyor" gibi ipuçlarının da olduğunu belirtelim. Hesapta büyüme alanı olarak düşünülen video oluşturma ipuçları ve araçlarının en etkili kullanım yolları gösteriliyor.

Hesap henüz yeni olduğu için çok fazla içerik ve ipucu bulunmuyor. Ancak ilerleyen dönemlerde içerik üreticileri için ne gibi katkılar sağlayacak göreceğiz. Özellikle içerik üreticilerinin yaratıcılık ve yenilik noktasında zorlandığı noktada, Instagram’ın bu hesabı ile sağlayacağı destek oldukça faydalı olacak gibi duruyor. Sadece içerik üreticilerinin değil bu tarz paylaşım ipuçlarını seven kullanıcılar da bu durumdan faydalanabilecektir.


İlgili uygulamalar
Instagram güncellemesi ile takip etmediğiniz hesapların takipçi sayısı görüntülenebiliyorInstagram güncellemesi ile takip etmediğiniz hesapların takipçi sayısı görüntülenebiliyor
Beklenmedik Instagram gelir yöntemiBeklenmedik Instagram gelir yöntemi

PAYLAŞ