Instagram Emojili Anket Nasıl Oluşturulur? - Haberler - indir.com

Instagram Emojili Anket Nasıl Oluşturulur?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 21:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram’da son dönemlerde çok daha popüler hale gelen emojili anket nasıl oluşturulur? İşte konuyla ilgili detaylar.

Kullanıcı sayısının giderek arttığı Instagram’da yeni özellikler kullanıcıların uygulamayı daha etkin bir şekilde kullanmasını sağlıyor. Son dönemlerde anketler üzerinde yapılan yenilikler ile birlikte emojili anket oluşturulmasının da mümkün hale gelmesi pek çok kullanıcının dikkatini çekmeyi başarmış durumda. hikayeler bölümünde dahi açılabilen anketler, kişilerin emoji kullanımı işle birlikte daha da dikkat çekici hale geliyor.

Instagram Snapchat'in QR NameTags özelliğine benzer bir özellik yayınladıInstagram Snapchat'in QR NameTags özelliğine benzer bir özellik yayınladı

Instagram'da tıklama dönemi başlıyor   

Instagram hikayelerinde emojili anket açma

Hikayeler bölümüne pek çok yenilik getiren Instagram yönetimi, bu alanı etkin bir bölüme çevirmeyi başardı. Klasik anket sorularına göre çok daha sade ve net cevaplar içeren soruların sorulabildiği anket bölümünde emoji kullanımı ise cevabın şiddetini ölçüyor.

Instagram Emojili Anket Nasıl Oluşturulur?

Instagram’da emojili anket oluşturmak isteyenlerin ilk olarak fotoğraf çekmesi ve hikaye ekleme alanına geçiş yapması gerekiyor. Ekleme aşamasında kişilerin emoji ekleyebilmesi adına çıkartma bölümüne tıklaması gerekiyor. Bu bölümde ise emoji ile gösterilen anketi seçtikten sonra sorunun yazılması yeterli. Sorularınızda farklı emojileri seçebileceğiniz gibi farklı emojili anketler oluşturulması da mümkün.

Yapılacak bu basit işlemler sayesinde Instagram’da emojili anket oluşturulabilir. Bu işlemleri yaparken kullanıcıların anketteki işlemlerinin anketi açan kişiler tarafından da kontrol edilmesi mümkün.

Instagram’da açılacak emojili anketler için bir ekran görüntüsü ise şöyle;

Instagram Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?


İlgili uygulamalar
Instagram Ad Etiketi Nasıl Kullanılır?Instagram Ad Etiketi Nasıl Kullanılır?
Instagram zorbalığa karşı savaşta güçleniyorInstagram zorbalığa karşı savaşta güçleniyor
Instagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli OlacakInstagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli Olacak

Tinder Instagram Entegrasyonu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ