Instagram DM için yeni bir özellik yayımladı - Haberler - indir.com

Instagram DM için yeni bir özellik yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-26 11:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram, DM kutusuna aynı sorular gönderilen işletme ve içerik üreticilerine özel Sıkça Sorulan Sorular adlı bir özelliğini test etmeye başladı. Özellikle içerik üreticilerine yoğun bir önem gösteren Instagram, bu bazlı yenilikler sunmaya devam ediyor. Bu yeni özelliği ile beraber ise sürekli tekrarlayan soruları yanıtlamak çok daha basit bir hal alacak. Facebook çatısı altında yer alan Instagram, Messenger ve WhatsApp işlevsel özellikler kazanmaya devam ediyor. Facebook ise Messenger ve Instagram DM ile WhatsApp platformlarını birleştirme yolunda altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Facebook son olarak geçtiğimiz aylarda Instagram DM ile Messenger birleştirme özelliği yayınlamış ve bu mesajlaşma servislerini ortak altyapı altında birleştirme çalışmalarındaki önemli adımlarından birisini atmıştı.

Instagram yeni özellikleri ardı ardına yayımlıyorInstagram yeni özellikleri ardı ardına yayımlıyor

Instagram’a SSS özelliği geliyor

Yeni bir özelliğin testlerine de başlayan Facebook, Messenger’ın sahip olduğu SSS özelliğini Instagram için getirecek. Henüz test aşamasında olan bu özellik ile beraber Instagram’da yer alan içerik üreticileri ve işletmeler, takipçileri tarafından aynı sorulara maruz kaldıkları zaman sıkça sorulan sorular belirleyecekler. Takipçiler sohbet pencerelerini açtıklarında ise daha önceden hazırlanan SSS sayfası üzerinden soru ve cevapları görebilecekler. Diğer yandan hazır yanıt ile işletmelere gelen mesajlar otomatik olarak yanıtlanabilecek.

Instagram’ın bu yeni Sıkça Sorulan Sorular özelliğini şuan için sınırlı sayıda kullanıcı deneyimleyebiliyor. Bu özellik ile alakalı tüm çalışmaların tamalanmasından sonra tüm içerik üreticiler ve işletmelerin bu özelliğin deneyimlemeye başlayacağını belirtelim. Şuan için Beta programında yer alan işletme ve içerik üreticileri tarafından bu özelliğin deneyimlenebildiğini belirtelim. Instagram bakalım bu yeni özellik ile özellikle içerik üreticisi ve kullanıcılar arasındaki etkileşimi artırabilecek mi göreceğiz. Şirketin bir yandan da Messenger ile Instagram DM birleştirme çabalarının sürdüğünü de belirtelim.  


Instagram'ın son güncellemesi kullanıcıların tepkisini çekiyorInstagram'ın son güncellemesi kullanıcıların tepkisini çekiyor
Instagram yeni özellikleri test ediyorInstagram yeni özellikleri test ediyor

PAYLAŞ