Instagram’da kullanıcıların birbiriyle özel olarak mesajlaşabilmesi adına özel mesaj alanı bulunmaktadır. Bu özel mesaj alanı üzerinden kullanıcılar birbirine mesaj göndererek, kişisel bir sohbet başlatabilmektedir. Kullanıcılar aynı zamanda gelen ve gönderilen mesajları yıldızlama ya da işaretleme işlemlerini gerçekleştirebilir. Bu durum özellikle mesaj alanını aktif olarak kullanan kişilerin önemli mesajlara ulaşmasını kolaylaştırdığı için çoğu kullanıcı adına tercih edilen bir yöntemdir. Eğer siz de bu özelliği bilmiyor ve kullanmak istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip ederek kolay bir şekilde özel mesajlarınızı diğer mesajlardan ayırabilirsiniz.

Instagram’ın 2018 trendleri açıklandı

Instagram direct mesajlarını yıldızlayarak işaretleme ve filtreleme işlemleri

Özel mesajları yıldızlamak, işaretlemek ve filtrelemek adına ilk olarak Instagram uygulamasını açmanız gerekir. Daha sonrasında ise Instagram uygulamasında özel mesaj alanına gitmenizi sağlayacak uçak simgesine dokunarak özel mesaj kutunuzu açmalısınız. Daha sonrasında ise aşağıdaki adımları takip ederek işaretlemeyi yapabilirsiniz.

İstediğiniz bir konuşmayı açın ve daha sonrasında konuşmadaki seçenekler arasında bulunan yıldız simgesine dokunun.

2019 01 26 23 12 44 1548533570

Burada yıldız ile işaretlemek istediğiniz mesajları seçmeniz yeterli olacaktır.

Böylece bir sohbet çerçevesindeki istediğiniz mesajları yıldızlayarak diğer mesajlardan ayırmanız söz konusu olacaktır. Sadece bu yıldızlı mesajları okumak için ise konuşmalardaki filtreleme bölümüne kullanmanız gerekir. Filtreleme bölümünde yer alan yıldızlı olan mesajları göster seçeneği sayesinde sadece işaretlediğiniz mesajlar ekranda görüntülenecektir. Instagram’da mesajlar için yapacağınız bu işlemler önemli mesajlara ulaşmanızı hemen sağlayacak ve zamandan tasarruf etmenizi kolaylaştıracaktır. 

2018’in Instagram enleri belli oldu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir