Instagram CEO'sundan iPad için neden uygulama geliştirmedikleri hakkında açıklama! - Haberler - indir.com

Instagram CEO'sundan iPad için neden uygulama geliştirmedikleri hakkında açıklama!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-17 11:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde Instagram’la ilgili açıklamalarda bulunan Instagram CEO’su uygulamanın neden hala iPad’ler için geliştirilmediğini açıklayarak bu durumu arz talep ilişkisine bağladı.

Günümüzün en popüler sosyal medya uygulamaları arasında olan Instagram’ın kullanıcı sayısı günden güne artıyor. Mobil cihazların bir parçası haline gelmiş olan Instagram kullanıcılarına ne yazık ki iPad’lerde aynı uygulama deneyimini sunmuyor. Bunun asıl nedeni de Instagram’ın iPad’e özel bir uygulamasının bulunmaması.

Instagram Müzik Türkiye için test aşamasındaInstagram Müzik Türkiye için test aşamasında

Instagram'ın yol haritasında iPad yok!

Bir süredir iPad kullanıcılarının beklediği bu gelişmeyle ilgili açıklama yapan Instagram CEO’su Adam Mosseri, neden hala iPad’e özel bir uygulama geliştirilmediği konusuna netlik kazandırdı. Bunun nedenine ilişkin soruyu arz talep ilişkisine bağlayan Mosseri, Instahram uygulamasının iPad’lere uzun bir süre daha gelmeyeceğini belirtti.

Instagram iPhone İçin Live Photos Desteğine Kavuştu

Instagram’ın sadece iPhone’larda olmasını şirketin maddi kaynaklarını verimli değerlendirmek istediği şeklinde açıklayan Mosseri “Yapmamız gereken çok şey var ve hepsinin bir iPad uygulamasından daha karlı olduğunu düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Sözlerine "Bir iPad uygulaması oluşturmayı bizler de elbette istiyoruz ancak yapmamız gereken daha önemli şeyler var" ifadeleriyle devam eden Adam Mosseri şuanda iPad’ler için bir Instagram uygulaması geliştirmenin karlı olmayacağının altını çizdi.

iPad’e Instagram’ın doğrudan mesaj özelliğin öne çıkarması gerektiğini de belirten Mosseri’nin yapmış olduğu bu açıklama uygulamanın uzun bir süre daha iPad’lere özel bir versiyonun yayınlanmayacağını net bir şekilde gözler önüne seriyor. Şuanda iPad’ler için bir yol haritası bulunmayan Mosseri’nin bu sözleri Facebook’un geniş kaynakları düşünüldüğünde pek çok eleştirileri de beraberinde getirebilecek gibi duruyor.


İlgili uygulamalar
Instagram Hikayeler için Instagram Hikayeler için "Video kırpma" özelliği yolda
Facebook'un Twitter ve Instagram hesapları hacklendi!Facebook'un Twitter ve Instagram hesapları hacklendi!

PAYLAŞ