Instagram canlı yayın özelliği için rahatlatacak bir yenilik - Haberler - indir.com

Instagram canlı yayın özelliği için rahatlatacak bir yenilik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-18 14:01:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Milyarlarca kişinin cep telefonunda yüklü olan Instagram, canlı yayın özelliği için yeni bir seçeneği test etmeye başladı.

Canlı yayınların yalnızca televizyonda özel günler içerisinde yapıldığı dönemleri hatırlamak gerekir, muhtemelen o dönemlerde yayıncılık son derece meşakkatli bir işti. Bugün cep telefonlarda ek gereksinimler olmadan pek çok ile yayın yapabiliyorsunuz. Birçok kişi yayın süresince rahat bırakmayan canlı yayın stresi, Instagram'ın yeni özelliği ile bir miktarda olsa azalabilir. 

Instagram doğum günü bilgilerini girmeyi zorunlu hale getiriyor!Instagram doğum günü bilgilerini girmeyi zorunlu hale getiriyor!

Instagram canlı yayın için prova özelliği test aşamasında

Canlı yayınlara başlamadan önce rutin testler dışında kendinizi de test etmeniz gerekebilir. Sık sık canlı yayın açanlar, belki de provalarını canlı yayın başlatmadan önce yapıyor olabilirler. Artık yayınlara başlamadan önce ister kendinizle, ister seçtiğiniz kişiler ile bir deneme yayını yapabilirsiniz. Instagram'ın Beta sürümü için halihazırda var olan bu özellik ilerleyen dönemlerde esas sürüme de eklenecek. Instagram'a 2018 yılında yakın arkadaşlar özelliğinin eklenmesi büyük bir etki olarak değerlendirildi. Eğer bir yakın arkadaş listeniz bulunuyorsa yayınlarınızı daha önce o kişiler ile prova edebilirsiniz. Bu da, Instagram'ın arkadaşlarınızı tanımasının bazen nasıl da faydalı olabileceğini gösterir. 

Instagram yeni özellikler ile gelişiyor

TikTok’un artan pazar payı, Instagram’ı son dönemler içerisinde daha çeşitli bir sosyal medya uygulaması olmaya yönetti. Geçtiğimiz yıl bünyesinde Reels'i ekleyen uygulamaya şu an ise yeni bir trend olarak canlı yayın uygulamalarının sunduğu özelliklerin geldiğini görmek mümkündür. Analistler tarafından yapılan incelemelere göre Instagram için yeni özellik eklenmeye hızla devam ediyor. Fakat platforma eklenecek olan devrim niteliğindeki özelliklerin neler olacağı şu an için belli değildir. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha verimli bilgilerin net bir şekilde gelmesi bekleniyor. 

 


Instagram, Mağazalar için yeni bir özellik sunduInstagram, Mağazalar için yeni bir özellik sundu
Instagram popüler bir özelliğin fişini çekiyorInstagram popüler bir özelliğin fişini çekiyor
Instagram’ın beğenilen özelliği WhatsApp'ta ortaya çıktıInstagram’ın beğenilen özelliği WhatsApp'ta ortaya çıktı

PAYLAŞ