Instagram canlı yayın limiti değiştirildi - Haberler - indir.com

Instagram canlı yayın limiti değiştirildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-28 16:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak adından söz ettiren Instagram, yeni özellikler ile güncellenmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce de uzun süredir beklenen Instagram canlı yayın değişikliği ile ilgili ilk adım atıldı. Artık canlı yayın süre kısıtlamasında çeşitli değişiklikler yaşanacak. Bununla beraber canlı yayınları arşivlemek de artık daha kolay olacak. 

Instagram canlı yayın limiti değişiyor

Yeni güncelleme ile beraber daha önce 1 saat ile kısıtlı olan canlı yayın süresi, 4 saat seviyesine çıkartılmış durumdadır. kullanıcılar tarafından heyecanla beklenen bu değişiklik, en sonunda 4 saat olarak yapılmış oldu. Bununla birlikte yeni güncelleme ile farklı değişiklikler de yapılmış. Instagrama gelen bu değişiklikler arasında can yayınları 30 gün boyunca arşivde tutmasına imkan sağlamaya başlaması yer alıyor.  30 gün sonrasında ise ne yazık ki canlı yayınlar, otomatik olarak silinmiş olacak.

Instagram çocuk kullanıcıların iletişim bilgilerini ifşa etme suçlamasıyla karşı karşıyaInstagram çocuk kullanıcıların iletişim bilgilerini ifşa etme suçlamasıyla karşı karşıya

Instagram canlı yayın özelliği ile ilgili bir diğer yapılan değişiklik ise IGTV uygulaması tarafında oluyor. Instagram tarafından yapılan açıklamaya göre artık IGTV uygulamasında da bu özellik için ayrı bir bölüm olacak. Ayrıca keşfet bölümünde de canlı yayınlar yer almaya başlamış olacak. Anlaşıldığı kadarı ile IGTV uygulamasının, canlı yayınlarda daha fazla kullanılması isteniyor. Ek olarak yeni güncelleme hem Android hem de iOS uygulamaları için geçerli olacak. Instagram'a gelen bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar için canlı yayın keyfi çok daha uzun süreli olabilecek. Konu ile ilgili elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. 


Instagram mesajlar için yeni özellik geliyorInstagram mesajlar için yeni özellik geliyor
Türkmen bir genç Instagram'da bulduğu bir açıktan 10 bin dolar kazandıTürkmen bir genç Instagram'da bulduğu bir açıktan 10 bin dolar kazandı
Instagram getirilen yaş sınırı ile gündemdeInstagram getirilen yaş sınırı ile gündemde

PAYLAŞ