Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır? - Haberler - indir.com

Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram’da takip ettiğiniz onlarca ve yüzlerce kullanıcı bulunabiliyor. Bu kullanıcılar hikayeler üzerinden bir canlı yayın başlattığı zaman bu canlı yayın bildirimi direkt bir şekilde kilit ekranınıza geliyor. Ancak takip ettiğiniz onlarca kişinin sürekli bir şekilde canlı yayın bildirimi ekranınıza geliyor ve sizleri rahatsız ediyor olabilir. Bu noktada takip ettiğiniz kişilerden gelen canlı yayın bildirimlerinden rahatsız oluyorsanız Instagram’da canlı yayın bildirimini kapatmak mümkün olabiliyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Instagram canlı yayın bildirimlerini kapatarak bu sürekli gelen bildirimlerden nasıl kurtulacağınızı anlatacağız.

Instagram Canlı Yayın Bildirimlerini Kapatmak

Instagram Hikayelere Shazam Desteği GeliyorInstagram Hikayelere Shazam Desteği Geliyor

Instagram üzerinde bir kullanıcının canlı yayın bildirimini kapattığınız aman artık o kullanıcı bir canlı yayın başlatsa bile bunun bildirimini almayacak ve rahatsız edilmeyeceksiniz. Instagram’da canlı yayın bildirimini kapatmak için ise ilk olarak uygulamaya giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra Android ve iOS platformlarında işlemler aynı olmak üzere ilk olarak profilinize erişin. Profilinizin sağ üst alanında yer alan üç çizgi bölümüne dokunarak işlemlere devam edin. Üç çizgiye bastıktan sonra gelen panelden Ayarlar seçeneğine erişin ve Ayarlar sekmesine girdiğiniz zaman birçok ayarı yapabileceğiniz ayar ekranı sizleri karşılayacaktır.

Bu noktada burada yer alan Anında ilet Bildirileri bölümüne basın. Gelen kısımda Instagram bildirimlerine yönelik birçok seçeneği açıp kapayabileceğinizi göreceksiniz. Burada yer alan Canlı Videolar başlığındaki seçeneği kapalı konuma getirmeniz gerekiyor. Canlı videolar bildirimlerini kapattığınız zaman artık kilit ekranında bile takip ettiğiniz kişiler canlı yayına geçtiklerinde bildirim sizlere gelmeyecektir. Bildirimleri tekrar aktif etmek için ise yine aynı adımları izleyerek seçeneği Açık konuma getirmeniz yeterli olacaktır.

Instagram’da canlı yayın bildirimlerini kapatmak için bu işlemleri gerçekleştirmeniz gerekiyor. Yine anında ilet bildirileri bölümünden uygulamanın diğer bildirim ayarlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.  


İlgili uygulamalar
Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?
Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!

PAYLAŞ