Instagram Beğeni Sayısının Ardından Şimdi de Takipçi Sayısını Gizlemeyi Test Ediyor - Haberler - indir.com

Instagram Beğeni Sayısının Ardından Şimdi de Takipçi Sayısını Gizlemeyi Test Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-23 08:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram cephesinden yeni özellikler görmeye devam ediyoruz. Instagram, uygulamasını sürekli güncelleyerek yeni özellikler kazandırmaya ve etkileşimini diri tutmaya devam ediyor. Şimdi ise test edilen bazı özelliklerden ortaya çıkanlara göre takipçi sayısı gizlenmesi test edilenler arasında bulunuyor. Özellikle kullanıcıların daha fazla beğeni için farklı davranışlar sergilemesi veya daha fazla takipçi için gerçek dışı şeyler yapmasından ötürü Instagram bu durumdan rahatsız olmuşa benziyor. Bu noktada ise kullanıcıların beğeni sayısından haricinde içerik kalitesinin odağının daha önemli olduğu Instagram tarafından ifade ediliyor.

Instagram Takipçi Sayısı Gizleniyor

Hikayeler Özelliği Instagram Keşfet'e de GeliyorHikayeler Özelliği Instagram Keşfet'e de Geliyor

Sosyal medya uzmanı olan Matt Navara tarafından atılan bir tweet görseline göre Instagram, takipçi ve takip edilen sayılarının görülmediği bir profil tasarımının test edilmeye başlandığını ortaya çıkarttı. Görebileceğiniz ekran görüntüsü üzerinde Arap bir kullanıcının profil görüntüsünde takipçi sayısının ve takip ettiği kişilerin sayısının yazmadığı açık bir şekilde gözüküyor. Takipçi sayısı ve takip edilen sayısının gizlenmesi, kullanıcıların çok fazla takipçi yerine nitelikli takipçi kazanma isteklerini ortaya çıkartması düşünülüyor. Instagram bu durumun gönderiler için de gerçekleşmesi için Kanada üzerinde bazı kullanıcılarda beğeni sayısı gizlemeyi de test ediyor.

Takip edilenler ve takipçilerin gizlenmesi noktasında kullanıcılar artık sadece içerik kalitesine odaklanacaklar. Bu nedenle daha fazla beğeni almak için takipçi arttırma gibi durumlar ortadan kalkmış olacak. Bakalım bu testlerin hangisi kullanıma sunulacak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Instagram Akış Yenilenemedi Hatası ÇözümüInstagram Akış Yenilenemedi Hatası Çözümü
50 Milyona Yakın Instagram Fenomeninin Hesap Bilgileri Sızdırıldı50 Milyona Yakın Instagram Fenomeninin Hesap Bilgileri Sızdırıldı

PAYLAŞ