Instagram Alışveriş Özelliği Nasıl Daha Etkin Kullanılır? - Haberler - indir.com

Instagram Alışveriş Özelliği Nasıl Daha Etkin Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-06 10:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Sosyal medya paylaşım platformu olan İnstagram, bünyesine alışveriş özelliğini getirerek birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. Instagram, alışveriş tutkunları olan insanlar için öncelikle birçok sayfanın açılmasına olanak sağlıyor. Ancak bazı satıcıların ürünlerinin sadece daimi müşteri kitlesinin görmesi için birkaç yöntem belirtiliyor. Marka ve ürünlerin potansiyel müşteriler tarafından görülebilir hale getirmek için öncelikle Hashtag'ler kullanmanızın gerekliliği vurgulanıyor.

Instagram Alışveriş Özelliğini Etkin Kullanma

Hashtag Kullanın

Satıcıların gözlemlenen bilgilerin doğrultusunda kullanılan bir hashtag postların, hashtag kullanılmayan postlara oranla çok fazla etkileşim aldığını marka sahibine gösteriyor. Doğru Hashtag'lari kullanmak ise müşteri kitlesini arttırıyor. Bunun yanı sıra rakiplerin de hangi hashtag'ları kullandığına dikkat edilmeli ona göre farlılık yaratan hashtag'lar kullanılmalı deniliyor.

Hikayelerinizde Alışveriş Postlarınızı Duyurun

Satıcıya tavsiye olarak Intagram hikayelerin de müşteri ile soru cevap niteliği taşıyan bir platform oluşturması veya Intagram da anlık postlar paylaşılarak müşterinin dikkatinin çekilmesini sağlıyor olmanız belirtiliyor.

Instagram indir - Android

Kaliteli Bir İletişim Oluşturun

?Instagram Alışveriş? içeriğinin oldukça fazla takipçi tarafından görülmesi için onların sizin postunuzla etkileşimini artırmak için ilgi uyandıran manşetler kullanarak dikkat çekebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra takipçilerinize sorular sorabilir, düşünce ya da deneyimlerini paylaşmalarını isteyebilirsiniz.

Tutarlı Bir Alışveriş Deneyimi Yaşatın

Instagram hesabının görünümünü arama sonuç sayfanızın görünümüyle çok benzer hale getirerek müşterilerin doğru sayfayı ziyaret etmelerini sağlayabilmektesiniz.

Instagram indir - iOS

Lokasyon Etiketlerini Kesinlikle Kullanın

Lokasyon etkileri ile insanların sizi keşfet bölümünden kolayca bulmalarına olanak sağlıyorsunuz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ