Instagram Akış Yenilenemedi Hatası Çözümü - Haberler - indir.com

Instagram Akış Yenilenemedi Hatası Çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-20 13:32:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medyası Instagram üzerinde zaman zaman akış yenilenemedi şeklinde sorunlar meydana gelmektedir. Bu sorunun elbette ki çözümü mevcuttur. Instagram Akış Yenilenemedi sorununu çözmek için hangi adımları takip etmeniz gerektiğini öğrenmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Instagram Akış Yenilenemedi sorunu nasıl çözülür? sorusunun yanıtını bulmak için daha fazla beklemenize gerek yok. Instagram kullanıcıları zaman zaman küçük olarak gözükse de Akış Yenilenemedi sorunu ile karşı karşıya kalıyor. Karşımıza çıkan bazı sorunlar Instagram kullanımını doğrudan etkilemektedir. Söz konusu bu sorunlar arasında Instagram kullanımını doğrudan etkileyen ve kullanıcıları da doğrudan rahatsız eden sorunların başında ise elbette ki Instagram Akıl Yenilenemedi sorunları geliyor. Instagram sayfasında yer alan yeni gönderilen gözükmesini ve gönderilerin yer almasını engelleyen sorun, ana sayfa üzerinde çeşitli sorunlar ile karşı karşıya gelmenizi sağlamaktadır. 

Instagram Akış Yenilenemedi Bağlantı Sorunu

Instagram Akıl Yenilenemedi sorununun en büyük sebebi elbette ki bağlantınızdan kaynaklanan sorunlardır. Akıllı cihazınızın internet bağlantısında sorun yaşıyorsanız Instagram Akış Yenilenemedi sorunu ile karşı karşıya kalırsınız. Instagram'ın ana sayfasını yenilemek istediğiniz taktirde söz konusu sorun nedeniyle karşınıza bir uyarı mesajı çıkacaktır. Bu uyarı mesajı karşınıza çıktığı anda ilk aklınıza gelecek çözüm elbette ki bağlantı noktanızı kontrol etmek olsun. Bağlantı noktasında sorun varsa yapacağınız kontrol ile bu sorun ortadan kalkacak ve Instagram sayfanızı yenileye bileceksiniz. Bağlantının olup olmadığını kontrol etmek için farklı bir sosyal medyaya giriş yapabilir ya da direk internet sitesine giriş yapabilirsiniz. Bu şekilde bağlantı kontrolü sağlanacaktır. Eğer Wi-Fi bağlantısında değilseniz, Wi-Fi bağlantısına geçiş yapın. Bu kısımları kontrol ettiniz ve sorun çözülmediyse aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. 

- Akış yenilemek için ilk olarak tarayıcı verilerini temizlemeniz gerekir. Bazı çerezler Instagram Sayfanızın Yenilememesi sorunu ile karşı karşıya gelebileceğinizi gösterir. Bu gibi bir durum ile karşı karşıya kalmamak için ilk olarak tarayıcınızda yer alan verileri temizlemeniz gerekiyor.

- Bu işlemi yapmak için tarayıcınızı açın ve ardından da tarayıcı seçenekleri ya da ayarlar menüsüne girmeniz gerekiyor. 

- Açılan pencerede "tarama verilerini sil" seçeneğini kullanmanız gerekiyor. 

- Bu işlemleri yaptınız ve halen sorun devam ediyorsa farklı bir yöntem denemeniz gerekiyor. 

- Bir diğer aşamada ise DNS ayarlarında değişiklik yapmanız gerekiyor. Instagram hesabınızdan çıkış yapın, sayfayı kapatın ve ardından DNS ayarlarınızı geçerli bir ayar ile değiştirmeyi deneyim. Daha sonra tekrar bağlantı kurmayı deneyin. 

- Yukarıda saydığımız tüm bu işlemler yaşadığınız sorunu çözmek için yeterli olacak düzeydedir. Eğer internet bağlantınızda sorun yoksa ve yukarıda saydığımız çözümler de yeterli gelmediyse bu durum karşısında Instagram verilerinizin hepsini silerek yeniden yükleyebilirsiniz. 

- Bunu yapmak içinde akıllı cihazınızın ayarlar menüsüne giriş yapın ve ardından uygulamaların yer aldığı sekmeye giriş yaparak Instagram uygulamasına basın. 

-Buradan Akış Yenilemedi sorununu ortadan kaldırmak için kullanıcı verilerini sil ya da temizleme işlemlerinden birini yapabilirsiniz. 





PAYLAŞ