Instagram Ad Etiketi Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Instagram Ad Etiketi Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-08 08:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya platformu Instagram için yenilikler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise platformunda geçtiğimiz günlerde kullanıma sunmuş olduğu Ad Etiketleri özelliğinin nasıl kullanılacağını sizlere anlatacağız. Ad Etiketleri adlı özelliği paylaşmadan hemen önce dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Şirket tıpkı Snapchat gibi kullanıcıların birbirlerini takip etmesini kolaylaştırmak adına yeni adımlar atmaya devam ediyor. Kullanıcıların hem kolay takip hemde kendi profillerini basit bir şekilde paylaşabilmesi adına yeni Ad etiketi olarak isimlendirilen özelliğini devreye geçtiğimiz günlerde sunmuştu. Bu ad etiketleri ile kamera üzerinden bu görsel okutulduğu zaman kullanıcıların profilleri kolay bir şekilde bulunabiliyor.

Instagram Ad Etiketleri Özelliği Nasıl Kullanılır?

Profilinizi paylaşarak daha geniş kitlelere ulaşmanızı sağlayan bu özellik ile beraber çeşitli özelleştirmeler de yapabiliyorsunuz. Kişiselleştirme imkanı da sunulan bu özellikte kendi özel ad etiketinizi oluşturabilirsiniz. Bu oluşturmuş olduğunuz ad etiketleri dilediğiniz platformda paylaşabileceksiniz. İlk olarak Instagram uygulamasını açıktan sonra profilinizin olduğu sekmeye erişin. Burada sağ üstte yer alan 3 çizgi simgesine bastıktan sonra ikinci sekmede yer alan Ad Etiketi seçeneğine girin. Giriş yaptığınız zaman karşınıza varolan ad etiketiniz çıkacaktır. Ekrana dokunarak arka planda değişiklik yapabilir ve 5 farklı renk seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Ayrıca sayfanın üst bölümünde yer alan Renk yazısı ile ifade simgesi seçmek mümkün olacak. Yine ekrana dokunduğunuzda emoji klavyesi karşınıza gelecek ve buradan emoji seçimi yapabilirsiniz. İsterseniz üst alanda yer alan ifade simgesi bölümüne basarak Selfie paneline erişebilirsiniz. Burada ise 5 farklı yüz filtresi ile kendi selfieniz ile isim etiketinizi oluşturabilirsiniz. Oluşturmuş olduğunz bu isim etiketini sağ üstten Ok diyerek kaydedin. Bu görseli galerinizde tutabilir veya farklı platformlarda paylaşarak kullanıcıların sizi kolay yoldan bulmasını sağlayabilirsiniz.  




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ