Instagram 4 yeni özelliği test ediyor - Haberler - indir.com

Instagram 4 yeni özelliği test ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-15 17:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, 4 yeni özelliğini test etmeye başladı. Twitter kullanıcısı Jane Manchun Wong tarafından şirketin bu yeni özelliklerini test ettiğini açıkladı. Facebook’un eski popülerliği olmasa bile Mark Zuckerber, WhatsaApp ve Instagram uygulamalarına ağırlık vermeye başlamış durumda. Uygulamalarında sürekli yeni özelliklerini test eden şirket şimdi ise bazı özelliklerini aktif ettiğini duyuruyor. Uygulamalarda tersine mühendislik uygulayan Jane Macnhun Wong, Twitter paylaşımı ile beraber bu yeni özelliklerini test ettiğini açıkladı.

Instagram’ın yer bildirim özelliği yenileniyor

Instagram grup mesajlarına beklenen özellik geliyor!Instagram grup mesajlarına beklenen özellik geliyor!

Yeni gelecek olan özelliklerden birisi ise artık tek dokunuş ile hikaye ekranları durdurulabilecek. Normalde ise hikayeleri durdurmak için basılı tutmak gerekiyordu. Şimdi ise tek dokunuşla durdurulabileceği Wong tarafından belirtiliyor. Diğer yandan hikayelerde sıkça gördüğümüz yer bildirimi özelliğine haritada ekleniyor. Map Sticker adlı bu yeni özellik ile konumunuzu etiketlediğiniz zaman harita üzerinde etikete tıklamadan yeriniz gözükebilecek. Ayrıca özel mesajların ekran görüntüsünü almadan hikaye de paylaşma özelliğinin de geleceğini ifade ediyor. Bu sayede ise mesaj içerikleri direkt bir şekilde hikayelerde paylaşılabilecek.  

Instagram uygulamasına olan ilgiyi ve kullanıcıları canlı tutabilmek adına çeşitli yenilikler sunmaya devam ediyor. Her gelen yeni güncelleme ile beraber yeni özellikler gelen platform bu noktada kullanıcı deneyimini de her zaman en üst seviyede tutmak istiyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde ne gibi daha yeni özellikleri Instagram’a dahil edilecek göreceğiz.


Facebook ve Instagram siyasi reklamlara müdahale etmeyecekFacebook ve Instagram siyasi reklamlara müdahale etmeyecek
Instagram CEO’su Instagram'ın en büyük sorununu açıkladıInstagram CEO’su Instagram'ın en büyük sorununu açıkladı

PAYLAŞ