Instagram, 300 Milyon Kullanıcıya Ulaştı! - Haberler - indir.com

Instagram, 300 Milyon Kullanıcıya Ulaştı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en hızlı büyüyen sosyal ağları arasında yer alan fotoğraf paylaşım platformu Instagram, son çeyrekte 100 milyon yeni kullanıcı daha kazandığını açıkladı. Bu rakamla birlikte servisin toplam kullanıcı sayısı 300 milyona ulaştı.

Instagram resmi blogu üzerinden CEO Kevin Systrom'un yaptığı açıklamaya göre; servis 300 milyon kullanıcı sayısını geri bıraktığı ve her gün 70 milyon fotoğrafın paylaşıldığı belirtiliyor.

Kullanıcı sayısı açısından kendini kanıtlayan Instagram, ulaştığı kullanıcı sayısıyla ayrıca internet tarihinde ilk defa ''Twitter'ı geride bırakan sosyal ağ'' olarak adını tarihe yazdırmayı başarmış durumda.

Uzun zamandır markaların sahte hesaplarına ev sahipliği yaptığı dedikodularıyla karşı karşıya olan Instagram, 300 milyon hesabın gerçek olduğunu yaptığı açıklamada taahhüt ediyor. Servis, kullanıcıların sahte hesapları takip etmesini engellemek için de doğrulanmış hesap etiketleri özelliğini sunmaya hazırlanıyor.

Tüm dünyanın en hızlı büyüyen sosyal ağı Instagram'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ