Instagram 2013'ün En Popülerleri Açıklandı - Haberler - indir.com

Instagram 2013'ün En Popülerleri Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 16:21:24
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Facebook tarafından satın alınarak dünya üzerinde oldukça milyonlarca kullanıcıya hizmet verir hale gelen Instagram fotoğraf paylaşım sosyal ağı, hazırladığı 2013 yılının en iyileri listesi ile bu yıla veda ediyor.

Henüz iki gün önce sitemizde ''Instagram'da Özel Mesajlaşma Dönemi Başladı'' başlıklı yayınladığımız haberimizde bahsettiğimiz mesajlaşma özelliği Instagram Direct'i duyurarak 2014 yılı öncesinde son ve en büyük yeniliğini yapan Instagram, 2013 yılı için en çok Instagram paylaşımı yapılan lokasyonlar, en beğenilen Instagram fotoğrafı ve en çok kullanılan hashtag' ler gibi bilgileri de tüm dünya ile paylaştı.

Buna göre en çok Instagram paylaşımı yapılan lokasyonlar arasında birinci sırada yine geçen yıl olduğu gibi Tayland başı çekiyor. Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bulunan Siam Paragon alışveriş merkezi ise Instagram üzerinde en çok fotoğrafı yer alan mekan olurken ilk 10' da ise New York, Las Vegas ve Los Angeles'ta bulunan lokasyonlar yer alıyor. Şehirler bazında bakıldığında ise 2013 yılında en popüler olarak dünya şehirleri sıralamasında New York, Bangkok ve Los Angeles ilk üçte bulunuyorlar.

Instagram'da bu yıl en çok beğeni alan fotoğraf ise Justin Bieber'ın 4 ay önce Will Smith ile birlikte çekildikleri fotoğraf, 1.5 milyondan fazla beğeni alarak 2013'ün en beğenilen Instagram fotoğrafı olarak listede yer almış durumda.

Son olarak Instagram'ın en etkin öğeleri arasında bulunan hashtag'ler arasında 2013 yılında en çok kullanılan #love hashtag'inin ilk sırada olduğu ve hemen arkasından ise #tbt (throw back Thursday), #friends, #fashion, #food ve #selfie hashtag'lerinin geldiğini görüyoruz.

Dünya üzerinde 150 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Instagram servisinin mobil uygulama ve masaüstü programlarını hala kullanmıyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanarak cep telefonu, tablet ya da bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Android için Instagram indir

iOS için Instagram indir

Windows Phone için Instagram indir





PAYLAŞ