Instagram 200 Milyon Kullanıcı Sayısına Ulaştı - Haberler - indir.com

Instagram 200 Milyon Kullanıcı Sayısına Ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mark Zuckerberg'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sosyal fotoğraf paylaşım platformu Instagram'ın son bir yılda kullanıcı sayısını ikiye katlayarak, 200 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaştığını bildirdi.

Facebook'un Oculus VR şirketini 2 milyar dolara satın almasının nedenlerinin görüşüldüğü yatırımcı toplantısında konuşan Zuckerberg, Instagram'ın 200 milyon kullanıcı sayısını aştığını belirtti. Bu sayıyı büyük bir başarı olarak nitelendiren Zuckerberg, hatırlanacağı üzere Instagram'ı yaklaşık 1 milyar dolara satın almış ve bu satın alma sonrasında Instagram için '100 milyon kullanıcıyı geçerse başarılı bir yatırım olarak değerlendireceğiz.' ifadelerini kullanmıştı.

Instagram'ın Tumblr üzerindeki hesabından yayınlanan bilgiye göre bugüne kadar kullanıcılar tarafından Instagram'a 20 milyar fotoğraf yüklenmiş ve bu fotoğrafları yükleyen kullanıcıların 50 milyonu ise son 6 ayda Instagram'a katılmış.

Sosyal fotoğraf paylaşım platformu Instagram'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ