Injustice 2 Legendary Edition ile neler değişecek? - Haberler - indir.com

Injustice 2 Legendary Edition ile neler değişecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 11:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Dövüş oyunları denildiğinde, oyun tutkunlarının aklına gelen belli başlı oyunlar bulunuyor. Bu oyunlardan bir tanesi de, DC karakterlerinin birbirleriyle karşı karşıya geldiği Injustice oluyor. Injustice, geçtiğimiz yılın İlkbahar aylarında oyun severlerin karşısına ikinci oyunu Injustice 2 ile geçmişti. Injustice 2, çıktığı hafta en çok satanlar listesine girmeyi başaran ve başarılı bulunan bir yapım oldu. Oyuna geçtiğimiz yıl içerisinde zaman zaman yeni karakterler de eklenerek, oyuncuların oyundan sıkılmasının önüne geçildi. Şimdi, oyun için yeni bir ek paketin geleceği biliniyor ve bu paketle birlikte Injustice 2'de yeni karakterlerden ziyade daha büyük değişiklikler olacağı söyleniyor.

Injustice 2, 2017 yılı 11 Mayıs tarihinde oyun tutkunlarının beğenisine sunuldu ve 2017 yılının sonlarına doğru da oyun Ultimate Edition sürümü ile PC'ye geldi. Şimdi de oyunu diğer tüm sürümlerden ayıran yeni bir paket için hazırlıklar başladı. Injustice 2 - Legendary Edition adlı sürüm ile Injustice 2'ye bugüne kadar gelen bütün ek paketlerin içerikleri eklenecek. Bu durumda Injustice 2 - Legendary Edition; arkseid, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Black Manta, Raiden, Hellboy, Atom, Enchantress, Teenage Mutant Ninja Turtles kahramanlarını ve John Stewert Green Lantern, Reverse-Flash, Black Lightning, Power Girl ve Grid gibi karakterlerin sesinde ve görünümünde değişiklik yapan kostümlerin hepsini kapsıyor. Oyuna gelecek olan bu içeriklerle beraber, yeni sürümle birlikte bir takım değişiklikler de olacak.

Gelecek olan değişikliklerden birisi, oyuncuların ulaşabileceği maksimum seviyenin 30'a yükseltilecek olması. Böylece 30. Seviye için yeni karakter ekipmanları eklenecek. Oyunu ilk kez oynayacaklar için antrenman modu olacak ve oldukça detay içerecek. Bu da yeni başlayan oyuncuların oyunu oldukça iyi bir şekilde kavramasına yarayacak. Oyunun yeni sürümü Injustice 2 - Legendary Edition, 27 Mart tarihinde PC, PlayStation 4, ve Xbox One platformları için çıkış yapacak.





PAYLAŞ