İngilizce geliştirmede mobil uygulama ile yeni dönem başlıyor - Haberler - indir.com

İngilizce geliştirmede mobil uygulama ile yeni dönem başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 16:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Uygulama

Mobil uygulamalar hayatın her alanında ihtiyaçları pratik bir şekilde karşıladığı için popüler durumda. Güncellenen yeni uygulama Flowlingo ise İngilizce öğrenimini çok farklı bir boyuta taşıyor. Yeni uygulamada İngilizce ile karşılaşılabilecek her türlü alan göz önünde bulundurulurken video izlemekten kitap okumaya kadar her alanda İngilizce öğrenimi hedefleniyor. Kelime öğrenme üzerine odaklanan uygulamada, kişilerin İngilizce ’deki kelime eksiği giderileceği gibi orijinal İngilizce metinlerindeki dil bilgisi ve kelimelerin kullanımları da öğreniliyor.

En Çok Kullanılan 20 Yabancı Dil Öğrenme Uygulaması

Ücretsiz Dil Öğrenme Platformu Duolingo Artık TürkçeÜcretsiz Dil Öğrenme Platformu Duolingo Artık Türkçe

Flowlingo uygulaması nasıl kullanılıyor?

Uygulamayı kullanacak kullanıcıların ana sayfa ekranında karşısında 3 seçenek bulunuyor. (İnternette gez, video izle, kitap oku). Mobil uygulamayı kullanmaya başladığında kullanıcıların bu üç seçenekten birisini seçmesi gerekirken, daha sonrasında karşısına çıkan diğer seçeneklerden seçimler yaparak kitap ya da haber okumaya başlıyor. Kullanıcıya özgü kelime kartlarının oluşturulduğu uygulamada kişiler orijinal haber metinlerde bilmediği kelimelerin üzerlerine dokunarak anlamını öğrenebiliyor ve haber okurken kendi çevirisini de yapabiliyor.

Video bölümünde ise video yazıya dökülerek eşzamanlı olarak gösteriliyor. Youtube’da uygulanan sistemin bir benzerini kullanan Flowlingo, İngilizce olarak altyazı gösteriyor. Kişilerin kitap okuma gibi bölümlerde ücretsiz olarak erişebileceği kitaplar olması aynı zamanda İngilizce kitap okuma konusunda da kişilere seçenek sunuyor. Bu özellikleri ile İngilizce öğrenme konusunda çok farklı bir deneyim sunan Flowlingo’nun bu alanda başarılı olması bekleniyor.



PAYLAŞ