Infinity-O Tasarımlı Huawei Nova 4'ün Tüm Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Infinity-O Tasarımlı Huawei Nova 4'ün Tüm Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2019’da çerçevesiz ekrana sahip modeller görmeye başlayacakken bu cihazlardan olan Huawei Nova 4 modeli hakkında tüm özellikler belli oldu. Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden bu yeni cihaz sahip olacağı Infinity-O ekran tasarımı ile oldukça dikkat çekici bir model olacak. Modelin Huawei’nini ilk ekrana gömülü kamera teknolojisine sahip olması beklenirken cihaza dair tüm teknik detaylar belli oldu. Samsung’un Kasım ayında gerçekleştirdiği etkinlik ile beraber tanıttığı yeni Infinity-O ekran tasarımı dünya çapındaki diğer üreticiler tarafından da tercih edilmeye başlanıyor. Şirket bu hafta tanıtmış olduğu Galaxy A8s ile bu anlayışı modelinde uygulamış ve bir hayli dikkat çekmişti. Şimdi ise Huawei’nin 17 Aralık ile beraber gerçekleştireceği lansmanla Infinity-O ekranlı Nova 4 modelini tanıtmasını bekliyoruz.

Huawei Nova 4 Tüm Teknik Özellikler

Huawei Nova 4 Tanıtım Tarihi AçıklandıHuawei Nova 4 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Huawei’nin ilk gömülü kamerasına sahip olacak olan bu model Nova 3’te olduğu gibi Kirin 970 işlemcisini hanesinde kullanacak. Modelde 8 GB RAM kapasitesi yer alacakken cihazın 128 GB dahili depolamayla sunulması bekleniyor. 6.4 inçlik büyük bir ekrana sahip olacak olan bu modelde Full HD+ bir çözünürlüğün yer alması bekleniyor. Cihaz tasarım anlamında öne çıktığı kadar kamera tarafındaki yetenekleriyle de dikkat çekmesi bekleniyor. Huawei Nova 4 modelinin standart cihazında 20 + 16 + 2 megapiksel olarak üçlü bir kamera sistemi göreceğiz.

Premium modelde ise 48 + 16 + 2 megapiksel olarak yine üçlü bir kamera sistemi bizleri karşılayacak. Ancak Premium modelin 40 megapiksel olan kamerası Sony IMX586 sensörünü kullanması düşünülüyor. Gerek tasarım gerekse kamera tarafında bir hayli iddialı özelliklere sahip olan Huawei’nin yeni Nova 4 modeli pazarda bulunan Samsung’un Galaxy A8s modeline direkt bir şekilde rakip olacak.  


Samsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi YanılttıSamsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi Yanılttı
Huawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldıHuawei Nova 4'ün yeni görselleri sızdırıldı
Delikli Ekrana Sahip Nova 4'de Oyunlar Böyle GözükecekDelikli Ekrana Sahip Nova 4'de Oyunlar Böyle Gözükecek

PAYLAŞ