Infinity-O Ekrana Sahip Nova 4 Canlı Olarak Gözüktü - Haberler - indir.com

Infinity-O Ekrana Sahip Nova 4 Canlı Olarak Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 17:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde aktardığımız haber ile Çinli telefon üreticisi Huawei’nin yeni Nova 4 modelinde delikli bir ekran tasarımı kullanacağı belli olmuştu. Sınırsız ekran çözümü olarak geliştirilen Infinity-O tasarım çizgisine sahip olan bu ekran şimdi ise canlı olarak gözüktü. 2019 yılı akıllı telefon şirketlerinin yeni ekran teknolojilerinde kullanacakları ilkler ile geçeceğe benziyor. Samsung’nda anlayış olarak Infıtiny – O tasarımını kullanması beklenirken bu tasarım ilk olarak Samsung tarafından duyurulmuştu. Bu ekran teknolojisi 2019’da tanıtılacak olan Galaxy S10 serisinde yüksek bir ihtimal kullanılması bekleniyor. Huawei  tarafında ise Infinity – O ekrana sahip ilk akıllı telefon şimdiden gözükmeye başladı bile diyebiliriz. Gelin şimdi Huawei Nova 4 bu dikkat çekici ekranı ile beraber donanım tarafında neler sunuyor bakalım.

Huawei Nova 4 Teknik Özellikleri

Huawei'den Android One Açıklaması GeldiHuawei'den Android One Açıklaması Geldi

Bu noktada şarkıcı isim Jackson Yee’nin doğum günü etkinliği ile beraber Huawei Nova 4 ortaya çıkıyor. Fotoğraflara göre modelin Infinity-O ekranı benimsediği ve sol üst köşede ufak bir delik alanda ön kamerayı barındırdığı gözüküyor. Arka yüzeyi henüz gözeükmeyen modelin tıpkı Huawei P20 Pro modelinde olduğu gibi 3 kameralı bir sisteme sahip olması bekleniyor. Telefonun üst yüzeyinde ise kulaklık için bir jack girişi bulunuyor. Telefonun alt alanında ise bir hoparlör ve yanında ise bir adet USB-C girişi bulunuyor. Huawei’nin bu yeni Nova 4 modelinin 12 Aralık ile beraber Çin’de gerçekleştirilecek olan bir etkinlik ile beraber tanıtılması bekleniyor.

Model dikkat çekici tasarımı kadar donanımı ile de güçlü bir cihaz olmayı hedefliyor. Bu noktada cihaza Kirin 980 işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. 6 ve 8 GB RAM seçeneklerinin bulunması düşünülen modelin yüksek bir ihtimalle 64, 128 ve 256 GB’lık dahili depolamalı versiyonlarını göreceğiz.


Huawei, Mate 20 Pro'da çıkan yeşil ekran sorununu çözmek için Optus'la işbirliği yapıyor!Huawei, Mate 20 Pro'da çıkan yeşil ekran sorununu çözmek için Optus'la işbirliği yapıyor!
Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!Huawei Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!
Huawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat ÇekecekHuawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat Çekecek

PAYLAŞ