Infinity Blade III' e Güncelleme Geliyor - Haberler - indir.com

Infinity Blade III' e Güncelleme Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Chair Entertainment tarafından sadece iOS cihazlarda oynanabilmesi için özel olarak geliştirilmiş Infinity Blade serisinin üçüncü sürümü Infinity Blade III'e tarihindeki en büyük güncellemenin geleceği açıklandı.

Ausar Rising ismini taşıyacak olan güncelleme 19 Aralık' ta App Store' da iOS için özel ve ücretsiz olarak yayınlanacak güncelleme sonrası Infinity Blade III gelişerek pek çok yeni içeriklere de sahip olacak. Yapılacak olan güncelleme ile birlikte 60'ın üzerinde yeni eşya, birbirinden farklı güçlere sahip yeni düşmanlar ve yeni yetenekler yer alacak.
 
Ausar Rising güncellemesi ile birlikte oyunda bulunan ''Dark Citadel'' isimli mekan, Deathless Quests ve Survival Arena olarak adlandırılan yeni oyun modu ile iki de yeni ejderha karakteri eklenecek. Son olarak edindiğimiz bilgiye göre çevrim içi oyun modu olan ClashMob içinde mesajlaşma özelliği gelecek olan güncelleme sayesinde kullanıcılar birbirleri ile oyun içi sohbet edebilecek ve onlara notlar gönderebilecekler.
 
Infinity Blade, Infinity Blade II ve Infinity Blade III oyunlarından herhangi birini oynamak isteyen kullanıcılar aşağıdaki bağlantılara tıklayarak istedikleri versiyonu iOS cihazlarına indirebilirler.
 
 
 



İlgili uygulamalar

PAYLAŞ