İndirmeye açılan Huawei GameCenter neler sunuyor? - Haberler - indir.com

İndirmeye açılan Huawei GameCenter neler sunuyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-07 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli dev teknoloji şirketi Huawei, ABD hükumetiyle yaşadığı sorunların ardında kendi sistemlerini geliştirmeye hızla devam ediyor. Huawei GameCenter uygulamasında mobil dünyada ,ilk kez boy gösterecek oyunlar ve çeşitli oyun içi hediyeler yer alacak. AppGallery mağazası üzerinden uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz. ABD'nin yasaklarının ardından Google hizmetlerinden tamamen yoksun kalan Huawei kısa süre içerisinde kendi mobil hizmetlerini hayata geçirmeyi başardı. Uygulama mağazası, konum servisleri derken oyun servisleri de hazır.

Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi belli olduHuawei EMUI 11 tanıtım tarihi belli oldu

GameCenter kullanıcılara neler sunuyor?

GameCenter şirketinin oyun hizmetleri ve dağıtım platformu olarak kullanıcılara hizmet verecek. 33 ülkede oyun topluluğunu bir araya getirmeyi hedefleyen GameCenter farklı etkinliklerle oyuncuları cezbetmeye çalışacak. Söz konusu bu platformda pek çok oyunun ilk lansmanını yapacağı belirtilirken hizmeti kullananlara da farklı sadakat ödülleri sunulacak. Bunlar arasında oyun paketleri, oyun içi para birimleri veya görünümler olacak.

Huawei GameCenter uygulaması AppGallery mağazasında indirmeye sunuldu. Starship Legion-AMG, BORN AS EPIC, Farm Legend, Survival Road, Ellr Land, Dynasty Legends: True Hero Rises from Chaos, Goddess MUA gibi pek çok oyun mobil dünyada ilk kez GameCenter üzerinde lansmanını yapmış durumda.


2020 ikinci çeyrekte en çok telefon satan şirket Huawei oldu2020 ikinci çeyrekte en çok telefon satan şirket Huawei oldu
Huawei Mate 40 render görüntüleri sızdırıldıHuawei Mate 40 render görüntüleri sızdırıldı
Huawei Band 4 Pro akıllı bileklik Türkiye’de satışa sunulduHuawei Band 4 Pro akıllı bileklik Türkiye’de satışa sunuldu

PAYLAŞ