indir.com Yurt Dışına Açılıyor - Haberler - indir.com

indir.com Yurt Dışına Açılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 10:00:06
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Türkiye'nin popüler yazılım, uygulama ve oyun indirme sitelerinden birisi olan indir.com olarak 2011 yılında Windows programları ile birlikte sektöre giriş yaptık. Daha sonrasında Mac, iOS ve Android içerikleri de kendi bünyemize katarak gelişimimizi sürdürdük. Başlangıçtan bugüne kadar ülkemizde ve dünyada popüler olan uygulamaları ve en güncel haberleri sunan Türkçe içerikler sunduk. Belirlediğimiz ilk hedefe ulaştığımızda güncel haberleri ve gündemi yakından takip edeceğiniz bir site halini aldık. Gelişimimizi sürdürmek ve daha da büyümek için artık sitemiz, indir.com yurt dışına açılıyor!

indir.com yurt dışına açılıyor!

İmza İnternet Teknolojileri'nin çatısı altında olarak yayın hayatımıza devam ettiğimiz süre boyunca 22 bine yakın haber ve 81 binden fazla program ve uygulamaya yer verdik. Bununla birlikte güncel teknoloji haberleri ile de gündemi yakından takip etmeniz için uygun bir site halini almayı başardık. Daha da büyümek için ve gelişimimizi sürdürmek için sitemiz artık yurt dışına da açılıyor. 1.000'in üzerinde program ve uygulamaya ait İngilizce içerikleri, Aralık 2018 tarihinden itibaren sitemizin İngilizce bölümünde, yani en.indir.com adresinde bulabileceksiniz.

Vine'ın Yeni Uygulaması Byte, İçerik Üreticilerine AçıldıVine'ın Yeni Uygulaması Byte, İçerik Üreticilerine Açıldı

Aralık 2018 tarihinde yayın hayatına başlamış olan İngilizce sitemiz, kısa bir zaman içerisinde 10.000 İngilizce içeriğe ulaşmayı hedefliyoruz. Sitemizin projesinin sahibi olan İmza İnternet Teknolojileri'nin Yönetici Ortağı olan Hasan Yaşar, yaptığı bir açıklamada; "Özellikle Türk girişimcilerin yurt dışına yönelik yazılımlarına ve uygulamalarına öncelik veriyoruz ve yabancı pazarlarda tanıtılmalarına katkı sağlamayı istiyoruz. Türk yazılım ve oyun sektörü yurt dışında ne kadar gelişirse, tüm sektörlerimizin bundan o kadar fayda sağlayacağını düşünüyoruz." şeklinde ifadelerini belirtti.


Google'ın arttırılmış gerçeklik uygulaması, 250 milyon cihazdaGoogle'ın arttırılmış gerçeklik uygulaması, 250 milyon cihazda
Mobil uygulamalar kullanıcıların konum bilgilerini başkalarına satıyorMobil uygulamalar kullanıcıların konum bilgilerini başkalarına satıyor
2018'in en iyi App Store uygulamaları2018'in en iyi App Store uygulamaları

PAYLAŞ